• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Biaggi: Μου αρέσουν οι δύσκολες προκλήσεις!
Πανευτυχής ο Ιταλός μετά την κατάκτηση του Τίτλου στα SBK
Νέα 08/10/2012 - 13:46

Ο Max Biaggi ισχυρίζεται ότι με τις δραματικές συνθήκες κάτω από τις οποίες στέφθηκε Παγκόσμιος Πρωταθλητής, με την μικρότερη δυνατή διαφορά, κάνουν τον φετινό Τίτλο ακόμα πιο γλυκό! Η φετινή σεζόν του Πρωταθλήματος SBK ήταν συναρπαστική ήδη από το ξεκίνημά της, με τον Biaggi όμως να μην πέφτει κάτω από τις δυο πρώτες θέσεις στην φετινή μάχη.

 

Όπως έγιναν τα πράγματα, λίγοι ήταν αυτοί που μπορούσαν να προβλέψουν έναν τέτοιο αγωνιώδη τελευταίο γύρο, με τον Biaggi να πέφτει στον πρώτο αγώνα και τον Sykes να ανεβαίνει στο τρίτο σκαλί του βάθρου και να μειώνει την διαφορά του από τον Ιταλό στους 14,5 βαθμούς! Πάντως, ο Biaggi κατάφερε να πανηγυρίσει τον δεύτερό του Τίτλο στα SBK και πανευτυχής, μετά από μια σεζόν κατά την οποία υιοθέτησε μια μάλλον συντηρητική προσέγγιση στους αγώνες, δήλωσε:

 

«Αυτό είναι το τέταρτο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα από τα έξι, που κέρδισα στον τελευταίο αγώνα!», τόνισε ο 41χρονος αναβάτης «Μάλλον μου αρέσουν οι δύσκολες προκλήσεις! Η φετινή σεζόν ήταν πολύ δύσκολη… ξεκινήσαμε καλά με μια νίκη στο Phillip Island, αλλά είχαμε και μερικές δύσκολες στιγμές. Δουλέψαμε σκληρά για τον Τίτλο και γι’ αυτό ίσως η νίκη είναι ακόμα πιο γλυκιά! Θέλω να ευχαριστήσω τους μηχανικούς μου, την Aprilia και την Piaggio, από τον Πρόεδρο Colaninno μέχρι τον τελευταίο εργάτη, διότι η επιτυχία μου είναι οφείλεται στην δουλειά μιας μεγάλης ιταλικής εταιρείας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω επίσης την οικογένειά μου, την Eleonora και τα δυο μου παιδιά, όπως και τον πανταχού παρόντα Marino Laghi».

 

Επόμενο άρθρο »

Sykes: Ξεπεράσαμε κατά πολύ τις προσδοκίες!

« Προηγούμενο άρθρο

Video: SBK Magny Cours

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα