• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sykes: Ξεπεράσαμε κατά πολύ τις προσδοκίες!
Κάναμε μια φανταστική φετινή χρονιά!
Νέα 08/10/2012 - 14:42

Παρόλο που παραδέχεται την απογοήτευσή του για την απώλεια του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος για μισό βαθμό, ο Tom Sykes υπογραμμίζει ότι η δεύτερη θέση στην μάχη για τον Τίτλο παραμένει ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα που ξεπερνά τις προσδοκίες τους! Με δυο μόλις αγώνες να απομένουν για το τέλος, ο Sykes κατάφερε να τερματίσει στην 3η θέση στον πρώτο αγώνα και με την πτώση του Biaggi, πέτυχε να μειωθεί η διαφορά τους στους 14,5 βαθμούς!

 

Στην συνέχεια έκανε ίσως τον αγώνα της ζωής του, καταφέρνοντας να επικρατήσει και να πάρει την 4η του φετινή νίκη, για να δει όμως τον Biaggi να ολοκληρώνει στην 5η και να του αρπάζει τον Τίτλο για μόλις μισό βαθμό. Παρά την όποια πικρία, η χρονιά έκλεισε ξεπερνώντας κάθε προσδοκία, τόσο για τον αναβάτη όσο και για την ομάδα!

 

«Πήραμε την pole, κάναμε ρεκόρ πίστας, ανεβήκαμε στο βάθρο, νικήσαμε στον δεύτερο αγώνα και καλύψαμε μια διαφορά 30 βαθμών από τον Biaggi, που δεν είναι εύκολο απέναντι σε έναν αναβάτη τέτοιου επιπέδου…», δήλωσε ο Sykes «Από την μια προφανώς υπάρχει τεράστια απογοήτευση, αλλά από την άλλη – για να είμαστε ρεαλιστές – είμαστε πολύ χαρούμενοι διότι ξεπεράσαμε κατά πολύ τις προσδοκίες της φετινής χρονιάς! Ειδικά αυτό το Σ/Κ ήμασταν πολύ δυνατοί… εν μέρει και λόγω του ειδικού αυτού κράνους-replica του Lascorz που φοράω! Εδώ είχα φοβερή υποστήριξη από την οικογένειά μου, τους φίλους μου και τους οπαδούς της Kawasaki, έτσι – για να συνοψίσουμε – η φετινή χρονιά ήταν φανταστική! Ελπίζω ότι από του χρόνου, θα είμαστε ανταγωνιστικοί από την αρχή!»

 

Να σημειώσουμε ότι ο Sykes θα είναι και του χρόνου στην σέλα της Kawasaki, έχοντας ως ομόσταυλό του και πάλι τον Loris Baz.

 

Επόμενο άρθρο »

Επιστροφή για τον Corti στην Moto2;

« Προηγούμενο άρθρο

Biaggi: Μου αρέσουν οι δύσκολες προκλήσεις!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα