• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Melandri: Ποτέ δεν πόνεσα τόσο!
Το Πρωτάθλημα είναι τυπική διαδικασία για τον Biaggi
Νέα 24/09/2012 - 15:42

Τον Melandri έχει αναλάβει, υπό την άγρυπνη επίβλεψη του, ο Dr. Vincenzo Tota, ο οποίος έδωσε και τα νεότερα για την κατάσταση του Ιταλού αναβάτη: «Ο Marco έχει μια κάκωση στο δεξιό μέρος του θώρακα, ανάμεσα στο συκώτι και στο δεξί νεφρό. Έχει επίσης και μια μικρή κάκωση στο νεφρό. Όλες, ωστόσο, οι αιματολογικές και οι εξετάσεις ούρων ήταν αρνητικές, ενώ τίποτε το ανησυχητικό δεν έδειξαν οι ακτινογραφίες και η μαγνητική τομογραφία. Θα είναι απολύτως έτοιμος σε 10 ημέρες!»

 

Ο Ιταλός αναβάτης ήταν σε θέση να απαντήσει σε λίγες ερωτήσεις που του έκαναν δημοσιογράφοι από την πατρίδα του: «Δεν αισθάνομαι πολύ άσχημα και τώρα ξεκουράζομαι», σχολίασε ο Melandri «Στην αρχή όμως πίστεψα ότι ήταν πολύ άσχημα τα πράγματα! Νόμιζα ότι είχα τραυματίσει σοβαρά την μέση μου. Δεν είχα ξανανιώσει τέτοιο πόνο. Έχει περάσει καιρός, από την τελευταία φορά που ήμουν σε αντίστοιχη κακή φυσική κατάσταση… λιποθύμησα και μέσα στο ιατρικό κέντρο!»

 

Τι έγινε με τον Biaggi;


 

«Δεν νομίζω ότι έκανα κάτι το περίεργο. Κάτι μου πήρε το μπροστινό μέρος… στην συνέχεια αποφάσισα να είμαι πιο ήπιος. Όμως αυτή η περίοδος δεν είναι καλή για εμάς, ακόμα κι αν είμαστε πιο μπροστά απ’ ότι αναμέναμε…»

 

Μαθηματικά έχεις ακόμα ελπίδες για τον Τίτλο

 

«Το Πρωτάθλημα αποτελεί τυπική διαδικασία για τον Biaggi πια… θα ήθελα να τερματίσω την σεζόν περνώντας την καρό σημαία και στην συνέχεια θα αρχίσω αμέσως να σκέφτομαι για την επόμενη χρονιά».

 

Επόμενο άρθρο »

Sykes: Αποδέχομαι ό,τι έγινε…

« Προηγούμενο άρθρο

Biaggi: Θα τα πούμε στο Magny Cours!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα