• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Biaggi: Θα τα πούμε στο Magny Cours!
Κοιτάμε κάθε αγώνα ξεχωριστά!
Νέα 24/09/2012 - 12:07

Ο Max Biaggi δεν έδειχνε ιδιαίτερα ενοχλημένος για το πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ από την Επιτροπή Αγώνων, διότι συμπλήρωσε έναν επιπλέον γύρο αφού σηκώθηκε η κόκκινη σημαία, κι αυτό επειδή είχε άλλα πράγματα για τα οποία ήταν χαρούμενος! «Ήταν μια παράξενη ημέρα», σχολίασε ο Ιταλός αναβάτης «Μετά από δυο ημέρες με ιδανικό καιρό, δεν το πίστευα ότι έβρεχε την ημέρα του αγώνα! Όλοι είδατε τι έγινε στον πρώτο αγώνα και στον δεύτερο η πίστα ήταν μεν στεγνή αλλά επικίνδυνη. Με την ταχύτητα που είχαμε, ήταν εύκολο να κάνεις το λάθος»

 

Όπως αυτό που έκανε ο Melandri

 

«Είχαμε επαφή διότι δεν περίμενα να έρθει κάποιος τόσο γρήγορα σ’ εκείνο το σημείο…»

 

Και αυτό που έκανε ο Camier

 

«Έκανε την κίνησή του σε ένα δύσκολο σημείο και κάπως έτσι καταλήξαμε να ακουμπήσουμε… δεν είναι και το καλύτερο συναίσθημα! Πάντως, υπήρχαν πολλές επαφές στους αγώνες!»

 

Είσαι χαρούμενος με το πώς ήρθαν τα πράγματα;

 

«Έκανα το καλύτερο δυνατό και στους δυο αγώνες. Το set-up ήταν καλό αλλά τα επίπεδα πρόσφυσης είχαν αλλάξει. Αυτή η πίστα είναι ιδιαίτερη και πολύ απαιτητική σε δύσκολες συνθήκες όπως σήμερα (σ.σ. χτες)»

 

Οι ατυχίες του Melandri και του Sykes άλλαξαν την στρατηγική σου;

 

«Στον πρώτο αγώνα αμέσως κατάλαβα ότι ο Melandri ήταν εκτός, αλλά ο αγώνας σταμάτησε κι έπρεπε να επικεντρωθώ σε ένα νέο set-up. Όσο για τον Sykes, είδα τους καπνούς από την μοτοσυκλέτα του, αλλά είχα να ανησυχώ για άλλα πράγματα… όπως για τους Laverty και Davies, οι οποίοι ήταν πολύ δυνατοί!»

 

Και τώρα το Magny Cours, όπου θα κλειδώσεις τον Τίτλο!

 

«Πρέπει να σκεφτόμαστε κάθε αγώνα ξεχωριστά, όπως είχα πει και στην Ρωσία. Η πίστα, ή η Aprilia δεν είναι πρόβλημα για εμένα. Θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, όπως πάντα!»

 

Επόμενο άρθρο »

Melandri: Ποτέ δεν πόνεσα τόσο!

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Rossi 9ος στο Nurburgring!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα