• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sykes: Αποδέχομαι ό,τι έγινε…
Δεν ήταν γραφτό να μειώσω την διαφορά!
Νέα 24/09/2012 - 16:25

Το Πρωτάθλημα των Superbikes για το 2012 είναι πλέον τυπική διαδικασία – όπως παραδέχτηκε ο ίδιος ο Melandri σε δηλώσεις του – και μόνο αν είναι εξαιρετικά άτυχος ο Biaggi, θα το χάσει μέσα από τα χέρια του. Αυτό φαίνεται ότι κατανοεί και ο έτερος των διεκδικητών, Tom Sykes, ο οποίος παρά την εκπληκτική του εμφάνιση στον πρώτο χτεσινό αγώνα, προδόθηκε στον δεύτερο από την μοτοσυκλέτα του και εγκατέλειψε, μένοντας αρκετά πίσω από τον μεγάλο του αντίπαλο στην βαθμολογία Πρωταθλήματος…

 

«Σήμερα ήμασταν τυχεροί αλλά και άτυχοι», δήλωσε ο Sykes «Προφανώς ήμασταν τυχεροί στον πρώτο αγώνα διότι αν και στην αρχή δυσκολευτήκαμε, κάναμε δυο μεγάλες αλλαγές στην μοτοσυκλέτα μετά την κόκκινη σημαία κι έτσι με την επανέναρξη μπόρεσα να κάνω ό,τι ήθελα με αυτήν! Ένιωσα περισσότερο άνετα…»

 

Στον δεύτερο αγώνα όμως, η μοίρα έπαιξε άσχημο παιχνίδι στον αναβάτη της Kawasaki, ο οποίος είδε μπλε και άσπρους καπνούς (βλ. 2η φωτό) να βγαίνουν από την εξάτμιση της μοτοσυκλέτας του και αναγκάστηκε να αποχωρήσει του αγώνα… «Ένιωθα σίγουρος και για τον δεύτερο αγώνα… ειλικρινά πίστευα ότι θα μπορούσα να είμαι μέσα στους δυο πρώτους ή καλύτερα, αλλά έγινε ό,τι έγινε. Όλοι είδαν τι γίνεται σήμερα στους αγώνες. Ο Melandri είχε καλό ρυθμό, αλλά εξαιτίας της ατυχίας του έχασε και τους δυο αγώνες. Έτσι, τα πάντα μπορούν να συμβούν. Οδηγούμε σε πολύ υψηλό επίπεδο…»

 

Τέλος, ο Sykes φιλοσοφώντας υπογράμμισε: «Δέχομαι ό, τι έγινε, κι ας είναι σκληρό να έχεις πλησιάσει στους 14.5 βαθμούς μετά από τον πρώτο αγώνα, για να χάσεις στην συνέχεια την ευκαιρία να μειώσεις κι άλλο την διαφορά. Πίστεψα ότι θα κατάφερνα να την μειώσω, αλλά δεν ήταν γραφτό να γίνει! Τι μπορεί κανείς να κάνει όμως…;»

 

Επόμενο άρθρο »

SBK Portimao: Φωτογραφικό Αφιέρωμα 1

« Προηγούμενο άρθρο

Melandri: Ποτέ δεν πόνεσα τόσο!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα