• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Lorenzo θριαμβευτής της Βαρκελώνης!
Νέα απογοήτευση για τον Spies
Νέα 03/06/2012 - 21:12

Ο θριαμβευτής του 5ου γύρου του Πρωταθλήματος, Jorge Lorenzo, προσέφερε ωραίο θέαμα μπροστά στους συμπατριώτες του κατακτώντας μια ωραία νίκη και εδραιώνοντας την θέση του στην πρώτη θέση της βαθμολογίας!

 

"Είμαι πραγματικά χαρούμενος", δήλωσε ο Ισπανός οδηγός της εργοστασιακής Yamaha. "Είχαμε καλύτερη απόδοση σε σχέση με χτες, καθώς στις κατατακτήριες είχε πολύ ζέστη. Η πρόσφυση στην πίστα δεν ήταν ό,τι καλύτερο, μετά την σύντομη βροχή το πρωί. Στην αρχή του αγώνα, όταν ακολουθούσα τον Ben και τον Dani, ήταν εύκολο να κάνω το λάθος στα φρένα και να τους ακουμπήσω, έτσι περίμενα υπομονετικά για την ευκαιρία μου. Όταν ο Ben έκανε το λάθος, πέρασα μπροστά. Ακολούθησα τον Dani και τον παρακολουθούσα, έριξε τον ρυθμό του και στο τέλος έκανε το λάθος κι έτσι κατάφερα να τον περάσω και να ανοίξω όλο το γκάζι. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Yamaha και στην ομάδα μου, που δούλεψαν σκληρά για να μου δώσουν μια εξαιρετική μοτοσυκλέτα!"

 

Παρά το εξαιρετικό του ξεκίνημα, ο Τεξανός δεν απέφυγε το λάθος και έπεσε, μένοντας τελευταίος. Χωρίς να απογοητευτεί, ο Spies δούλεψε ακούραστα και κατάφερε τελικά να τερματίσει στην 10η θέση.

 

"Είμαι πιο πολύ απογοητευμένος για την ομάδα μου παρά για εμένα, διότι ένιωθα καλά σήμερα και είχα μια μοτοσυκλέτα για να ανέβω στο βάθρο", δήλωσε απογοητευμένος ο Τεξανός "Μόλις ένα λάθος σε όλο τον αγώνα, τίναξε όλες μου τις ελπίδες στον αέρα. Τα πηγαίναμε καλά στην αρχή, αλλά ήμουν ανυπόμονος με τον Dani. Με κρατούσε πίσω και δεν μπορούσα να τον περάσω στην ευθεία. Έτσι αναγκάστηκα να δοκιμάσω στα φρένα και δυστυχώς έπεσα... Σηκώθηκα και επανήλθα με τον ρυθμό μας να είναι αρκετά καλός, αλλά ήταν δυστυχώς πολύ αργά..."

 

Επόμενο άρθρο »

Καταιγιστικός ο Dovizioso στην Καταλονία!

« Προηγούμενο άρθρο

Στο βάθρο ο Pedrosa!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα