• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Καταιγιστικός ο Dovizioso στην Καταλονία!
Ωραία μάχη του Crutchlow με τον Stoner
Νέα 03/06/2012 - 22:09

Η ομάδα της Monster Yamaha Tech 3 πανηγυρίζει το πρώτο της βάθρο φέτος, μετά την φανταστική τρίτη θέση του Dovizioso στην πίστα της Καταλονίας! Ο Ιταλός έδειξε τρομερή προσήλωση και αποφασιστικότητα στον αγώνα, για να καταφέρει στο τέλος να κρατηθεί στην τρίτη θέση και να εξασφαλίσει το πρώτο του βάθρο για φέτος!

 

"Είμαι πολύ χαρούμενος για το πρώτο μου βάθρο με την Yamaha και αυτό είναι μια φανταστική επιβράβευση για όλες μας τις προσπάθειες! Δουλέψαμε μεθοδικά για να φέρουμε αυτό το αποτέλεσμα και είναι φανταστικό συναίσθημα να παλεύεις στην κορυφή του MotoGP με μια δορυφορική μοτοσυκλέτα! Είμαι σίγουρος ότι κανείς δεν περίμενε να το καταφέρουμε τόσο νωρίς! Τώρα μπορούμε να πάμε στο Silverstone γεμάτοι εμπιστοσύνη!"

 

Ο Crutchlow έδωσε την δική του επική μάχη, στην προσπάθειά του να εξασφαλίσει το παρθενικό του βάθρο, αλλά στο τέλος έπρεπε να περιοριστεί στην 5η θέση.

 

"Θα ήθελα να παλέψω για το βάθρο στο τέλος και νομίζω ότι αν είχα καταφέρει να περάσω τον Casey θα ήμουν με τον Andrea. Ήμουν δυνατός σε ορισμένα σημεία της πίστας, ενώ ο Casey ήταν καλύτερος σε άλλα, έτσι κάθε φορά που πλησίαζα, κατάφερνε να ξεφεύγει και να διατηρεί τη διαφορά. Δεν μπορούσα να κάνω κάτι άλλο για να τον περάσω, αλλά δεν είναι ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής για το τίποτα! Τώρα ανυπομονώ για τον αγώνα του Silverstone στην πατρίδα μου, όπου ελπίζω να παλέψω για το βάθρο μπροστά στους συμπατριώτες μου!"

 

Επόμενο άρθρο »

Αποκαταστάθηκε στην 3η θέση ο Marquez!

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Lorenzo θριαμβευτής της Βαρκελώνης!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα