• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Στο βάθρο ο Pedrosa!
Απογοήτευσε ο Stoner...
Νέα 03/06/2012 - 20:51

Μετά την απουσία του από τον περσινό αγώνα λόγω τραυματισμού, η δεύτερη θέση και το βάθρο μοιάζει ιδανική επιστροφή για τον Pedrosa, στην πίστα της Καταλονίας. Ξεκινώντας από την 5η θέση στην σχάρα εκκίνησης, ο Dani έκανε ένα από τα εκπληκτικά του ξεκινήματα διατηρώντας σταθερά γρήγορο ρυθμό και παλεύοντας με τον Lorenzo για την πρωτιά, μέχρι τους τελευταίους γύρους. Ενδιαφέρουσα προσέγγιση από τον Ισπανό στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, υπογραμμίζοντας ότι δεν είναι ικανοποιημένος με την δεύτερη θέση και ότι σύντομα θα πρέπει να κερδίζουν!

 

"Μια δεύτερη θέση, είναι μια δεύτερη θέση...!", ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο Ισπανός. "Ήθελα στ' αλήθεια να κερδίσω σήμερα. Δεν μπορώ να είμαι χαρούμενος. Δουλέψαμε σκληρά σε όλες τις διαδικασίες για να είμαστε σε θέση να κερδίσουμε, αλλά στο τέλος δεν τα καταφέραμε και είναι λίγο απογοητευτικό... Πίεσα όσο μπορούσα αλλά στους τελευταίους γύρους είχα πρόβλημα να παραμείνω στην αγωνιστική γραμμή. Πίεσα όσο καλύτερα μπορούσα στο μέσο του αγώνα, έκανα την επίθεσή μου, αλλά με 10 γύρους να απομένουνδεν μπόρεσα να διατηρήσω τον ρυθμό μου. Ήταν δύσκολο να διαχειριστώ την μοτοσυκλέτα στο φρενάρισμα και στις εξόδους από τις στροφές, έτσι οδήγησα αμυντικά γιατί ήξερα ότι η ταχύτητά μου στις στροφές δεν ήταν τόσο καλή. Έκανα ένα λάθος και σηκώθηκε το μπροστινό μέρος (wheelie) έτσι με πέρασε ο Jorge και δεν κατάφερα να τον ακολουθήσω. Δεν μπορούμε να είμαστε χαρούμενοι σήμερα, αλλά πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μου γιατί δούλεψαν σκληρά! Πρέπει να συνεχίσουμε να πιέζουμε ώστε να αρχίσουμε να κερδίζουμε αγώνες"

 

Από την πλευρά του ο Stoner, o oποίος είχε κερδίσει τους 4 προηγούμενους αγώνες στην Ισπανία, τερμάτισε 4ος μετά από μια δυνατή μάχη με τον Crutchlow και αφού έχασε το βάθρο από τον Dovizioso, με μικρή διαφορά.

 

"Είμαι λίγο απογοητευμένος", είπε ο Αυστραλός στους εκπροσώπους Τύπου. "Στο τέλος βάλαμε τα δυνατά μας αλλά δεν είχαμε τον απαραίτητο ρυθμό, ειδικά στην αρχή με το σκληρό ελαστικό. Φαίνεται ότι μόνο ο Dani κατάφερε να κάνει να δουλέψει το ελαστικό σήμερα και το έκανε καλύτερα από εμάς. Με την εμφάνιση μας όλο το Σ/Κ, περιμέναμε να τα πηγαίναμε καλύτερα στον αγώνα... γνωρίζαμε ότι η αρχή θα ήταν δύσκολη αλλά θεωρούσαμε ότι στο τέλος θα ανεβάζαμε τον ρυθμό μας. Δεν ξέραμε αν το μαλακό ελαστικό θα μας δημιουργούσε πρόβλημα στον αγώνα και έτσι κάναμε την πιο ασφαλή επιλογή. Θεωρούσαμε ότι είχαμε την καλύτερη μοτοσυκλέτα και τον καλύτερο ρυθμό, αλλά τα πράγματα δεν ήρθαν όπως τα περιμέναμε. Πάντως, πήραμε μερικούς πόντους και έχουμε αύριο τις δοκιμές για να δουλέψουμε στο chattering και ξέρω ότι σύντομα θα επιστρέψουμε στις νίκες"

 

Επόμενο άρθρο »

Ο Lorenzo θριαμβευτής της Βαρκελώνης!

« Προηγούμενο άρθρο

Catalunya: Ωραία νίκη του Lorenzo

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα