• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Την 2η pole φέτος πήρε ο Stoner!
Αισιόδοξος ο Pedrosa για τον αγώνα
Νέα 02/06/2012 - 22:58

Ο Casey Stoner, ο οποίος έχει κερδίσει σε όλα τα ισπανικά GP στους τελευταίους 12 μήνες, εξασφάλισε την δεύτερή του pole φέτος και την 40η της καριέρας του!

 

"Χρησιμοποιήσαμε τις κατατακτήριες για να κάνουμε περαιτέρω δοκιμές, καθώς δεν μας φτάνουν τα 45 λεπτά των διαδικασιών", σημείωσε ο Αυστραλός Παγκόσμιος Πρωταθλητής. "Το πρωί δουλέψαμε πολύ με το σκληρό ελαστικό κι έτσι το απόγευμα - σε πιο ζεστές συνθήκες - βάλαμε το μαλακό για να δούμε αν μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε στον αγώνα. Μπαινοβγαίναμε κατά την διάρκεια της διαδικασίας, δοκιμάζοντας πολλά διαφορετικά πράγματα, ελπίζοντας να μειώσουμε το chattering που εξακολουθεί να υφίσταται! Αμέσως μόλις ακουμπήσω το γκάζι, η μοτοσυκλέτα αρχίζει το chattering στο πίσω μέρος και δυσκολεύει τα πράγματα. Προς το τέλος, το βελτιώσαμε λίγο αλλά θεωρώ ότι πρέπει να κάνουμε ακόμα ένα βήμα πριν τον αγώνα. Αύριο, είναι σίγουρο ότι η φθορά των ελαστικών θα παίξει το ρόλο της, έτσι θα πρέπει να περιμένουμε και να δούμε. Σίγουρα όμως, είμαι χαρούμενος που θα ξεκινήσω από την pole!"

 

Ο Pedrosa, ο οποίος ήταν ο ταχύτερος όλων το πρωί, ελπίζει ότι αύριο θα είναι σε θέση να κάνει ένα από τα χαρακτηριστικά του ξεκινήματα! "Ήταν μια δύσκολη διαδικασία, διότι πέρασα το μεγαλύτερο διάστημα δοκιμάζοντας τα χρησιμοποιημένα μαλακά ελαστικά και έπεσα θέσεις στην κατάταξη. Ωστόσο δεν ανησύχησα, επειδή ήξερα ότι είχα δυο νέα ελαστικά για το τέλος. Όταν φόρεσα το πρώτο, βελτίωσα αμέσως τον χρόνο μου και σκαρφάλωσε στην 2η θέση, αλλά στον τελευταίο μου γύρο φρέναρα πολύ αργά, είχα ένα μεγάλο κούνημα και ανοίχτηκα πολύ. Ήταν κρίμα γιατί έχασα την ευκαιρία μου για την pole, ή τουλάχιστον για μια θέση στην πρώτη σειρά. Τέλος πάντων, είμαι χαρούμενος με την έως τώρα δουλειά μας και αυτό είναι που μετράει πραγματικά. Ας δούμε, εάν μαζί με την ομάδα μου, μπορούμε να βελτιώσουμε λιγάκι την μοτοσυκλέτα για αύριο και να δώσουμε το 100% σε έναν δύσκολο αγώνα!"

 

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: "Σημαντική η θέση μας στην 1η σειρά!"

« Προηγούμενο άρθρο

Χαμόγελα στην Ducati!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα