• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: "Σημαντική η θέση μας στην 1η σειρά!"
Γεμάτος σιγουριά ο Spies για αύριο!
Νέα 02/06/2012 - 23:22

Ο εργοστασιακός αναβάτης της Yamaha, Jorge Lorenzo, ξεχώρισε και πάλι για την ταχύτητά του, καταφέρνοντας να πλασαριστεί στην 2η θέση του αυριανού grid, μόλις 0.146 από τον πρώτο Casey Stoner.

 

Jorge Lorenzo: "Ήταν πολύ σημαντικό που τερματίσαμε στην πρώτη σειρά, διότι ήξερα ότι όλοι οι οδηγοί θα πίεζαν στο όριο σήμερα στις κατατακτήριες. Οι χρόνοι ήταν πολύ κοντά αλλά κατάφερα να ξεχωρίσω με έναν καλό γύρο. Παραλίγο να πέσω στην Τ3 κι έτσι η δεύτερη θέση είναι πάρα πολύ καλή! Θέλουμε λίγο βελτιωμένη αίσθηση στο μπροστινό μέρος, δυσκολευόμαστε σε κάποιες στροφές κι έτσι πρέπει να βελτιώσουμε την αίσθησή μας, διαφορετικά ο αγώνας αύριο θα είναι πολύ δύσκολος. Θα θέλαμε να ήμασταν στην pole, αλλά είμαστε χαρούμενοι με την θέση μας"

 

Ben Spies: "Πολύ καλές κατατακτήριες. Είμαι λίγο αναστατωμένος γιατί έχασα μερικά δευτερόλεπτα και ως εκ τούτου μια θέση στην μπροστινή σειρά. Νομίζω είχα πολύ παραπάνω πρόσφυση στην T1 και Τ2, με το μαλακό ελαστικό! Η μοτοσυκλέτα δουλεύει πολύ καλά, η ομάδα δούλεψε σκληρά για να μου δώσει ένα καλό set-up κι έτσι είμαι πεπεισμένος ότι θα είμαστε ανταγωνιστικοί στον αγώνα αύριο! Θα είναι δύσκολος αγώνας και ελπίζω χωρίς την βροχή να κάνει την παρουσία της!"

 

Επόμενο άρθρο »

Catalunya Moto3, Ζέσταμα: Κυριάρχησε ο Vinales!

« Προηγούμενο άρθρο

Την 2η pole φέτος πήρε ο Stoner!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα