• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Χαμόγελα στην Ducati!
"Πετύχαμε τον στόχο μας", δήλωσε ο Vale!
Νέα 02/06/2012 - 19:44

Ευχαριστημένος παρουσιάστηκε ο Rossi με την δουλειά που έγινε στο στήσιμο της GP12 για τις κατατακτήριες, δίνοντάς του την δυνατότητα να μειώσει την διαφορά του από την κορυφή κάτω του 1 δευτ.! Ίσως όμως το πιο σημαντικό είναι ,ότι κατάφερε να διατηρήσει σταθερά έναν ικανοποιητικό ρυθμό.

 

"Είμαι ευχαριστημένος διότι βελτιώσαμε το set-up της μοτοσυκλέτας και πετύχαμε την 3η σειρά, που ήταν και ο στόχος μας για σήμερα, παρά το γεγονός ότι έχανα πολύ στο τελευταίο κομμάτι της πίστας, ειδικά στην είσοδο των δυο τελευταίων στροφών. Τέλος πάντων, είμαστε ικανοποιημένοι με τον ρυθμό μας, διότι οδήγησα καλά και σταθερά, ακόμη και με χρησιμοποιημένο ελαστικό. Οι προβλέψεις λένε ότι ίσως βρέξει αύριο και φυσικά ξέρουμε ότι μπορούμε να τα πάμε πολύ καλά στο βρεγμένο, αν και θα ήταν εξίσου καλό για εμάς να είχαμε λίγο χαμηλότερη θερμοκρασία αύριο!"

 

Ο έτερος οδηγός της Ducati, Nicky Hayden, βρήκε τον ρυθμό του το πρωί και αφού έκανε μερικές αλλαγές ώστε να προσαρμόσει την μοτοσυκλέτα στις υψηλότερες θερμοκρασίες, έκανε καλή εμφάνιση και το απόγευμα στις κατατακτήριες!

 

"Σήμερα το πρωί έκανα καλό χρόνο", ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο Τεξανός. "Χρησιμοποίησα το σκληρό ελαστικό και πίστεψα ότι θα μπορούσα να ήμουν στην δεύτερη σειρά, αλλά το απόγευμα, από την αρχή κιόλας, δυσκολευόμουν να βρω τον ίδιο ρυθμό και άλλαξα κάποια πράγματα. Κατάφερα να κάνω έναν καλό γύρο, αλλά ειλικρινά θεωρώ ότι μπορούσα και καλύτερα. Θα ξεκινήσουμε από την 7η θέση αύριο, όχι κάτι το φοβερό, όμως η διαφορά μας με τους πρώτους είναι η μικρότερη όλης της χρονιάς! Πρέπει να είμαστε σταθεροί αύριο και οι συνθήκες αγώνα θα είναι πρόκληση για την διάρκεια των ελαστικών, αλλά μπορεί η θερμοκρασία να είναι χαμηλότερη και να μας βοηθήσει αυτό..."

 

Επόμενο άρθρο »

Την 2η pole φέτος πήρε ο Stoner!

« Προηγούμενο άρθρο

Ο εκπληκτικός Crutchlow στην πρώτη σειρά!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα