• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο εκπληκτικός Crutchlow στην πρώτη σειρά!
Δυνατός ο Dovi, στην 6η θέση της λίστας
Νέα 02/06/2012 - 19:23

Η φοβερή πορεία της Monster Yamaha Tech 3 συνεχίστηκε και στην Καταλονία, με τον Cal Crutchlow να είναι ασταμάτητος τερματίζοντας στην 3η θέση και καταλαμβάνοντας θέση στην πρώτη σειρά, δίπλα στους Stoner και Lorenzo. Από την πλευρά του, ο Dovizioso ήταν ικανοποιημένος με την εμφάνισή του και σχεδιάζει με την ομάδα του την στρατηγική τους για τα ελαστικά, καθώς όπως υπογράμμισε εκεί θα κριθεί ο αυριανός αγώνας!

 

"Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στην πρώτη σειρά εκκίνησης!", δήλωσε φανερά ευχαριστημένος ο Βρετανός της Tech 3. "Νιώθω υπέροχα, δεδομένου ότι αυτή είναι μόλις η δεύτερη φορά που βρίσκομαι σε αυτήν την πίστα! Περίμενα ότι θα είμαι ανταγωνιστικός, αλλά δεν ήξερα για ποια θέση θα πάλευα και πρέπει να πω ότι η ομάδα μου έκανε φανταστική δουλειά με την μοτοσυκλέτα σήμερα. Αυτό αποδεικνύει ότι έχω την ταχύτητα και την σταθερότητα και τώρα ανυπομονώ για τον αγώνα! Θα είναι δύσκολος, αν η θερμοκρασία είναι και πάλι τόσο υψηλή, αλλά είμαι έτοιμος! Το πρωί χρησιμοποίησα μόνο ένα παλιό μαλακό πίσω ελαστικό και ήμουν γρήγορος κι έτσι ήξερα ότι με το καινούργιο θα ήμουν πιο γρήγορος το απόγευμα. Έκανα έναν καλό γύρο, αν και δεν είμαι πλήρως εξοικειωμένος με το στήσιμο της μοτοσυκλέτας. Η επιλογή μου για τον αγώνα θα είναι σκληρό μπροστά και μαλακό πίσω! Το σκληρό δεν δίνει πλεονέκτημα σημαντικό σε συνθήκες αγώνα. Σήμερα πέτυχα ένα πολύ καλό αποτέλεσμα, πράγμα που θέλω να επαναλάβω αύριο, όταν θα μετράει πραγματικά..."

 

Ο έτερος της δορυφορικής Yamaha, σχολίασε: "Είμαι πολύ ικανοποιημένος με την δουλειά που κάναμε εδώ αν και δεν θα αρνηθώ ότι θα ήθελα να ήμουν και πάλι στην μπροστινή σειρά. Δεν είναι άσχημη η 6η θέση στην σχάρα εκκίνησης και το θετικό είναι ότι ο ρυθμός μου είναι πολύ γρήγορος και σταθερός. Σήμερα το πρωί ήμουν πιο γρήγορος από χτες και ευελπιστώ ότι όλη η δουλειά μας θα αποδώσει αύριο στον αγώνα. Το δεύτερο μισό θα είναι πολύ σημαντικό, αν οι συνθήκες παραμείνουν ίδιες με σήμερα, και η επιλογή ελαστικών θα κάνει την διαφορά. Φαίνεται ότι η Yamaha δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει το σκληρό - αλλά και το μαλακό - πίσω ελαστικό, ωστόσο ο Lorenzo δεν μπορεί να κάνει χρήση του μαλακού κι έτσι περιπλέκονται τα πράγματα. Θα καθίσω με τους μηχανικούς μου να σχεδιάσουμε προσεκτικά την στρατηγική μας με τα ελαστικά. Ανέκαθεν ήμουν δυνατός σε αυτήν την πίστα και μετά την σημερινή εμφάνιση, περιμένω να τα πάω καλά στον αγώνα".

 

Επόμενο άρθρο »

Χαμόγελα στην Ducati!

« Προηγούμενο άρθρο

Catalunya Moto2, ΚΑΤ: Ο Marquez είναι εδώ!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα