• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Catalunya Moto2, ΚΑΤ: Ο Marquez είναι εδώ!
Φοβερός ο Ισπανός άφησε πίσω του Espargaro-Luthi!
Νέα 02/06/2012 - 17:43

Φαίνεται ότι ο Marc Marquez δεν είναι λάτρης των ελεύθερων δοκιμών και αυτά που πρέπει να δείξει τα δείχνει στις κατατακτήριες και στους αγώνες! Μετά από 3 δοκιμές κάτω του μετρίου, ο Ισπανός εμφανίστηκε πανίσχυρος το απόγευμα και δεν άφησε σε κανέναν περιθώριο να αμφισβητήσει το γιατί πολλοί τον θεωρούν φαβορί της κατηγορίας! Με έναν ταχύτατο γύρο στα 1.46.187, κατάφερε και πήρε την 25η του pole, αφήνοντας δεύτερο τον πολύ καλό Espargaro. Την πρώτη σειρά κλείνει ο πάντα επικίνδυνος Luthi, που έδειχνε να προβληματίζεται κάπως στην πολύ ζέστη της Καταλονίας.

 

Ο Andrea Iannone θα ξεκινήσει από την τέταρτη θέση, μπροστά από τον συμπατριώτη του τον Corsi. O τελευταίος αποτέλεσε την έκπληξη στις μπροστινές θέσεις, μιας και γινόταν έντονος λόγος για το κατά πόσο είναι ανταγωνιστική η μοτοσυκλέτα του. Στην έκτη θέση εμφανίζεται ο πολύ καλός Aegerter, ο οποίος έκλεισε καλά τις διαδικασίες πριν τον αυριανό αγώνα.

 

Ο Scott Redding δεν κατάφερε κάτι καλύτερο από την 7η θέση και θα ηγείται της τρίτης σειράς στην αυριανή σχάρα εκκίνησης. Σίγουρα απογοητευτική εμφάνιση, μετά την κυριαρχία του στα πρωινά δοκιμαστικά. Αξιόλογη βελτίωση σημείωσε ο Toni Elias, ο οποίος ήταν χαμένος από την δεκάδα όλο το Σ/Κ, για να τερματίσει 8ος σήμερα, αφήνοντας πίσω του τον Rabat. Την δεκάδα ολοκλήρωσε ο Alex de Angelis, ενώ εξαιρετική απόδοση έπιασε ο Jordi Torres, καταλαμβάνοντας την 11η θέση στην πρώτη εμφάνιση με την ομάδα!

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στο κάτω μέρος της σελίδας

 

Επόμενο άρθρο »

Ο εκπληκτικός Crutchlow στην πρώτη σειρά!

« Προηγούμενο άρθρο

Catalunya: Πήρε φοβερή Pole Position o Stoner

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα