• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK: Την δικαστική οδό ακολουθεί η Infront!
Οι δικηγόροι της έχουν στα χέρια τους το ανακοινωθέν της Effenbert
Νέα 10/05/2012 - 09:10

Τα πράγματα δεν δείχνουν να ηρεμούν και η καταιγίδα δεν έχει κοπάσει αναφορικά με τα όσα συνέβησαν την περασμένη Κυριακή στον 4ο γύρο του Πρωταθλήματος των SBK.

 

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Infront Motorsports, δήλωσε στην Gazzeta dello Sport, ότι οι δικηγόροι της εταιρείας έχουν στα χέρια τους την ανακοίνωση της Effebert Liberty (διαβάστε την εδώ) – πιθανότατα επειδή τα απαξιωτικά σχόλια σε αυτήν καταστρέφουν την εικόνα του Πρωταθλήματος – και παράλληλα υπογράμμισε ότι συνομίλησε με τις υπόλοιπες ομάδες και όλοι συμφώνησαν με τις αποφάσεις που πάρθηκαν εκείνη την ημέρα!

 

Επίσης, τόνισε ιδιαίτερα το γεγονός ότι η απόφαση για την ακύρωση του πρώτου αγώνα, δεν πάρθηκε βάσει των λεγομένων των πιο διάσημων αναβατών (Melandri, Checa, Biaggi, Rea), αλλά ήταν εξ ολοκλήρου απόφαση της Επιτροπής Αγώνων και ελήφθη εξαιτίας της καταιγίδας που ξεκίνησε την δεδομένη στιγμή.

 

Ο Marco Melandri, ένας από τους πρωταίτιους που ήθελαν να εμποδίσουν την επανέναρξη του αγώνα, φαίνεται ότι θα αντιμετωπίσει κάποια ποινή, σύμφωνα με δηλώσεις του Flammini: «Η Επιτροπή Αγώνων εξετάζει την κατάσταση. Πολλοί αναβάτες ήθελαν να αγωνιστούν και είναι ξεκάθαρο ότι ο Melandri δεν εκπροσωπούσε την πλειοψηφία του grid και δεν θα είναι, από εδώ και στο εξής, ανάμεσα στους αναβάτες που καλούνται όταν τέτοιου είδους καταστάσεις παρουσιάζονται»

 

Είναι πιθανόν ο Melandri να πληρώσει ένα ιδιαίτερα τσουχτερό πρόστιμο, επειδή έσβησε τον κινητήρα της BMW του και καθυστέρησε την έναρξη του δεύτερου αγώνα. Σύμφωνα με πληροφορίες, είτε θα του αφαιρεθεί η 4η θέση στην Monza, είτε θα έχει ποινή εκκίνησης στο Donington Park.

Tέλος, τις φήμες ότι η Effenbert Liberty θα αποχωρήσει του Πρωταθλήματος, ενισχύει και η πιθανή παρουσία της ομάδας στην σχάρα εκκίνησης του Donington Park, χωρίς τα banner των χορηγών της!

 

 

 

Επόμενο άρθρο »

Crutchlow: Ο Stoner είναι από άλλον πλανήτη!

« Προηγούμενο άρθρο

Pernat: H Ducati χρειάζεται τον Stoner!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα