• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pernat: H Ducati χρειάζεται τον Stoner!
Αν ήμουν στην θέση τους, θα το προσπαθούσα!
Νέα 09/05/2012 - 16:09

O Pernat χτυπά και πάλι με νέες αμφιλεγόμενες δηλώσεις στο ιταλικό site, gpone.com! Σύμφωνα με τον Ιταλό μάνατζερ, ο Stoner είναι στο απυρόβλητο αλλά αυτό που θα συζητηθεί έντονα, είναι η γνώμη του ότι η Ducati θα πρέπει να παρακαλέσει τον Αυστραλό να γυρίσει πίσω!!

 

«Η νίκη του Stoner ήταν σαν μια διάλεξη στο Πανεπιστήμιο! Άνοιξε μια διαφορά με τους διώκτες του και μετά την διαχειρίστηκε σωστά. Μοιάζει τόσο εύκολο…! λίγοι οδηγοί στον κόσμο μπορούν να το κάνουν αυτό: ο Agostini το έκανε, ο Valentino, ο Max Biaggi και ο Stoner! Μου φάνηκε ότι ο Lorenzo έτρεξε σε δυο αγώνες στο Estoril. Ήταν εξαντλημένος στην γραμμή τερματισμού. Ψυχολογικά πήρε την ήττα βαριά και χειρότερα απ’ ότι στην Jerez. Τα πράγματα δε πήγαν τόσο άσχημα για τον Pedrosa, αν και υπάρχει πάντα κάποιο πρόβλημα για αυτόν. Σε κάθε περίπτωση αυτοί είναι οι Τρεις Σωματοφύλακες! Μοιράζονται μεταξύ τους το βάθρο και αυτό είναι που πρέπει να περιμένουμε για το υπόλοιπο της σεζόν. Πρέπει να επισημάνουμε επίσης, τον καλό αγώνα που έκανε ο Dovizioso, o οποίος θα κονταροχτυπηθεί με τον Crutchlow για την θέση του Spies στην εργοστασιακή Yamaha. Ίσως η αλλαγή από τις 800αρες στις 1000αρες δεν έκανε και τόσο καλό στον Ben…»

 

«Και στην συνέχεια ακούσαμε τον Valentino να δηλώνει χαρούμενος μετά τον αγώνα, πράγμα ακατανόητο για εμένα, αφού ήταν 28 δευτερόλεπτα πίσω από τον νικητή! Το ξαναλέω: Αν ήμουν μάνατζερ στην Ducati θα προσπαθούσα να πείσω τον Stoner να επιστρέψει, προσφέροντάς του έναν ωκεανό χρημάτων!! Ίσως αυτό δεν θα ήταν εφικτό, για πολλούς και διάφορους λόγους, αλλά σε ποιόν άλλον μπορούν να απευθυνθούν; Όλοι φοβούνται να οδηγήσουν την Ducati και η δήλωσή του ότι θέλει συμβόλαιο ενός χρόνου, με κάνει να πιστεύω ότι είναι διαθέσιμος! Αν ήμουν στην θέση τους, θα το προσπαθούσα».

 

Έχει δίκιο ή όχι; Γράψτε μας την γνώμη σας στην σελίδα μας στο facebook!

 

Επόμενο άρθρο »

SBK: Την δικαστική οδό ακολουθεί η Infront!

« Προηγούμενο άρθρο

1η Νίκη για την Ducati 1199 Panigale!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα