• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Crutchlow: Ο Stoner είναι από άλλον πλανήτη!
Δήλωσε εξαιρετικά εντυπωσιασμένος με τον Αυστραλό
Νέα 10/05/2012 - 11:12

Μπορεί το Πρωτάθλημα να είναι μόλις στην αρχή, αλλά τα σημάδια ήταν ξεκάθαρα ήδη από τις χειμερινές δοκιμές, όπου ξεχώριζε η επιβλητική παρουσία του Stoner. Έτσι, δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν ότι και φέτος θα είμαστε μάρτυρες ενός μονοπωλίου με το όνομα Stoner, ενώ ο μεγάλος του αντίπαλος, Jorge Lorenzo, θα κάνει ό,τι μπορεί για να πετύχει την έκπληξη και να πάρει τον τίτλο από τον ταχύτατο Αυστραλό.

 

Με τα παραπάνω εμφανίζεται σύμφωνος και ο Cal Crutchlow, ο Βρετανός αναβάτης της Yamaha Tech 3, ο οποίος δήλωσε εντυπωσιασμένος με τον Stoner

 

Διαβάστε περιληπτικά τι είπε στο MCN:

 

« Πάντοτε έλεγα ότι o Stoner είναι ο γρηγορότερος άνθρωπος στον κόσμο…! από την άλλη ο Jorge είναι πιο σταθερός. Ο Jorge μπορεί να κάνει 30 γύρους μέσα στο 0,1 δευτ. έτσι για πλάκα… ρωτήστε τον πως το κάνει και δεν θα ξέρει την απάντηση. Αλλά τι να πεις για τον Stoner!»

 

«Το μόνο κακό πράγμα που μπορώ να σκεφτώ γι’ αυτόν, είναι ότι δεν με περιμένει! Είναι σε πολύ καλή κατάσταση και σας λέω ότι θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να τον σταματήσεις. Παίζει πραγματικά σε άλλο Πρωτάθλημα, ακόμα και σε σύγκριση με τον Dani, ο οποίος έχει την ίδια μοτοσυκλέτα. Μερικές φορές στην Ducati, δεν μπορούσε να κάνει σωστά τα πράγματα και βλέπουμε τώρα με τον Valentino και τον Hayden ότι δεν είναι καθόλου εύκολο γι’ αυτούς. Ο Casey, ορισμένες φορές, έκανε να φαίνονται εύκολα τα πράγματα με την Ducati. Είναι απερίγραπτα γρήγορος και όταν βλέπεις τι κάνει στην πίστα, ξέρεις ότι δεν είναι εύκολο να το επαναλάβεις…»

 

Επόμενο άρθρο »

Η Liberty θα είναι στο Donington Park

« Προηγούμενο άρθρο

SBK: Την δικαστική οδό ακολουθεί η Infront!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα