• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Στα σύννεφα πετούν Crutchlow και Dovizioso!
Εντυπωσιακή η παρουσία τους στις τελευταίες δοκιμές!
Νέα 07/04/2012 - 01:08

Οι αναβάτες της Tech 3 άφησαν πολλούς με το στόμα ανοιχτό, καταφέρνοντας - στις τρίτες ελεύθερες δοκιμές στην πίστα του Κατάρ - να πλασαριστούν στην 2η και 4η θέση αντίστοιχα!

 

Ο Βρετανός Crutchlow έκανε ένα φανταστικό 1.55.456 και λίγο έλειψε να ρίξει από την πρώτη θέση τον Jorge Lorenzo (στις ΕΔ3), ενώ ο ομόσταυλός του - Andrea Dovizioso - εκμεταλλέυτηκε σε μεγάλο βαθμό της δυνατότητες της M1 του, τερματίζοντας στην 3η θέση (στις ΕΔ2) και τέταρτος ταχύτερος στις ΕΔ3, με χρόνο 1.55.905.

 

Cal Crutchlow: "Είμαι αληθινά χαρούμενος που βρέθηκα στην δεύτερη θέση, όμως δεν θα παρασυρθώ λέγοντας ότι θα είμαι στους πρώτους και αύριο βράδυ. Θεωρώ ότι θα είμαστε ανταγωνιστικοί και ο στόχος μου, για το βράδυ της Κυριακής, είναι να βρεθώ μέσα στην πρώτη εξάδα και να είμαι πιο κοντά στην κορυφή, σε σχέση με πέρυσι. Η πρώτη ημέρα δεν μας πήγε καλά, διότι κάναμε λάθος επιλογές με το πλαίσιο και αμέσως μόλις επιστρέψαμε στις αρχικές ρυθμίσεις, ένιωσα πολύ πιο άνετα. Στο τέλος χρησιμοποίησα το μαλακό ελαστικό, πίεσα για την κορυφή και είμαι πολύ ικανοποιημένος με τον χρόνο μου. Βγαίνοντας από την τελευταία στροφή, στον γρήγορο γύρο μου, με εμπόδισε λίγο μια από τις CRT μοτοσυκλέτες. Αναγκάστηκα να αλλάξω από τρίτη σε τετάρτη, λίγο πιο αργά από το κανονικό και έχασα κάπως τον ρυθμό μου. Δεν λέω ότι εάν δεν συνέβαινε αυτό θα ήμουν ο πιο γρήγορος, όμως θα ήμουν ακόμη πιο κοντά στον πρώτο! Ωστόσο, το να είμαι δεύτερος - λίγο πάνω από 1/10 σε σύγκριση με τον Lorenzo - θα κάνει θαύματα στην αυτοπεποίθησή μου! Οι μηχανικοί μου έκαναν απίστευτη δουλειά κι έτσι, ευελπιστώ ότι θα παλέψουμε για μια παρόμοια θέση αύριο στις κατατακτήριες"

 

Andrea Dovizioso: "Είμαι και πάλι ικανοποιημένος με την σημερινή μας εμφάνιση. Κάθε φορά που βγαίνω στην πίστα, η αίσθησή μου με την μοτοσυκλέτα είναι βελτιωμένη και κερδίζω πολλούς πόντους σε αυτοπεποίθηση. Ακόμα και τώρα, που δεν έχουμε κάνει τόσους πολλούς γύρους, έχουμε κάνει τεράστια πρόοδο και αυτό είναι πολύ θετικό. Δεν κάναμε τίποτα σημαντικές αλλαγές στην μοτοσυκλέτα, με την βελτίωση να έρχεται πρωτίστως από την δική μου καλύτερη κατανόηση των δυνατοτήτων της Μ1... νιώθω σίγουρος για τις κατατακτήριες. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και είμαι σίγουρος ότι θα κάνουμε πιο καλούς χρόνους, διότι οι συνθήκες στην πίστα θα βελτιωθούν και γνωρίζω που μπορώ να είμαι ακόμα πιο γρήγορος... Σήμερα τα πράγματα ήταν πολύ θετικά για την ομάδα μου και δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα είμαστε το ίδιο γρήγοροι και ανταγωνιστικοί και στις κατατακτήριες!"

 

Επόμενο άρθρο »

Σημάδια ανάκαμψης από Hayden και Rossi

« Προηγούμενο άρθρο

Δίνει τον ρυθμό ο Lorenzo!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα