• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Νέα
Νέα
Το ιταλικό περιοδικό Riders κατάφερε να πείσει τον Valentino Rossi και τον πατέρα του Graziano να ποζάρουν στο φωτογραφικό φακό του καλού τους φίλου, Gigi Soldano.
Νέα
Έτοιμος να νικήσει τον Valentino Rossi δηλώνει ο Andrea Dovizioso, ένας από τους rookies που κλέβουν την παράσταση στο φετινό Πρωτάθλημα των motoGP.
Νέα
Στον αγώνα του Βrno που διεξάγεται στις 17 του μηνός, ο Loris Capirossi θα ισοφαρίσει το ρεκόρ των περισσότερων εκκινήσεων σε αγώνες των motoGP που έχει ο Alex Barros με 276.
Νέα
Μετά από έντεκα αγώνες, ο Furusawa έκανε έναν απολογισμό της σεζόν μέχρι τώρα. Αναφέρθηκε στις αλλαγές που έχουν γίνει στη Μ1 και στους τομείς που χρειάζονται βελτίωση, μίλησε για το πολυσυζητημένο θέμα των ηλεκτρονικών, ενώ έπλεξε το εγκώμιο των αναβατών της ομάδας.
Νέα
Σε συνέντευξή του σε ισπανικό περιοδικό, o Αυστραλός Παγκόσμιος Πρωταθλητής δήλωσε μεταξύ άλλων πως «...μετά τη Laguna Seca μπορώ να πω ότι έχασα τον σεβασμό μου προς το πρόσωπο του Rossi».
Νέα
Στο πένθος βυθίστηκε ο χώρος των αγώνων μοτοσυκλέτας μετά την τραγική είδηση του θανάτου του Craig Jones.
Νέα
Μπορεί οι τεχνικοί κανονισμοί που θα διέπουν την νέα κατηγορία των 600cc να μην έχουν οριστικοποιηθεί, ωστόσο το πρώτο πρωτότυπο της συγκεκριμένης κατηγορίας των motoGP, είναι γεγονός!
Νέα
Ο Valentino Rossi είναι παθιασμένος με τις μοτοσικλέτες και τους αγώνες Ράλι. Όπως λέει και ο ίδιος, όταν κάποια στιγμή ολοκληρώσει την καριέρα του στα motoGP, θέλει να ασχοληθεί επαγγλεματικά με τα Ράλι.
Νέα
H θητεία του στο χώρο των... μεγάλων ξεκίνησε με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο. Φαίνεται όμως ότι το παράκανε και σύντομα τα φτερά του κόπηκαν.
Νέα
Ολοκληρώθηκαν οι δοκιμές του Sete Gibernau με τη Ducati στην πίστα του Mugello, με τον Ισπανό να σημειώνει για ακόμα μια φορά πολύ καλούς χρόνους και να κλέβει τις εντυπώσεις.
Νέα
Απ' ότι φαίνεται ο αγώνας της Laguna Seca δεν ήταν ο τελευταίος του Marco Melandri με την ομάδα της Ducati.
Σύνολο: 30564| Σελίδα 2523από 2547
Επιλογή σελίδας:
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA