• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Oι Lorenzo και Spies στην Τζακάρτα
Παραβρέθηκαν σε εκδήλωση της Yamaha
Νέα 16/01/2012 - 21:56

Οι Jorge Lorenzo και Ben Spies βρέθηκαν στην Τζακάρτα (Ινδονησία) όπου συναντήθηκαν με μερικούς ντόπιους νεαρούς, ταλαντούχους αναβάτες, στο πλαίσιο προωθητικής ενέργειας της Yamaha. Οι δύο αναβάτες της Ιαπωνικής ομάδας συζήτησαν μαζί τους και τους συμβούλεψαν πώς να οδηγούν σωστά και γρήγορα εντός πίστας, για τους αγώνες του Yamaha R Cup που διοργανώνεται εκεί.

Ο Lorenzo έλαβε μέρος στην εκδήλωση για την παρουσίαση της Yamaha Byson η οποία έγινε εμπρός σε 3,000 προσκεκλημένους αντιπρόσωπους της εταιρείας από όλη την Ινδονησία. Η Byson έχει κινητήρα χωρητικότητας 150cc και θα είναι η «αιχμή του δόρατος» για τις πωλήσεις μοτοσυκλετών της Yamaha στην χώρα. Ο Spies δεν κατάφερε να είναι παρών στην εκδήλωση καθώς έπαθε τροφική δηλητηρίαση και χρειάστηκε να αποχωρήσει.

Ο Lorenzo δήλωσε σχετικά:

«Ήταν ευχαρίστησή μου που συναντήθηκα με τους μελλοντικούς αναβάτες της Ινδονησίας. Νομίζω ότι αν έχουν καλούς δασκάλους θα μπορέσουν να είναι καλοί οδηγοί και Παγκόσμιοι Πρωταθλητές. Ήταν σημαντικό για εμάς να δούμε όλους τους αντιπροσώπους της Ινδονησίας και ελπίζω να τους παρακινήσαμε να επιτύχουν τους στόχους τους το 2012».

 

Από την μεριά του ο Spies τόνισε:

«Ήταν πολύ καλό που ήρθαμε εδώ και συναντηθήκαμε με τους Ινδονήσιους. Ήταν θερμοί και φιλόξενοι μαζί μου. Λυπάμαι ειλικρινά που δεν μπόρεσα να είμαι μαζί με τους αντιπροσώπους το απόγευμα αλλά η τύχη μου με εγκατέλειψε. Πάω στο Μπαλί για να αναρρώσω και να ξεκουραστώ και ανυπομονώ να έχω πάλι την ευκαιρία να επιστρέψω (στην Ινδονησία) και να τους ξαναδώ όλους».

Επόμενο άρθρο »

Video: Το πάρτι του Wrooom

« Προηγούμενο άρθρο

Επιτυχημένη η εγχείρηση στο δεξί μάτι του Marquez!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA