• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Domenicalli: «Δεν μας ενδιαφέρει ένα Πρωτάθλημα με CRT»
Δήλωσε ότι αν επικρατήσουν οι CRT, η Ducati θα αποσυρθεί
Νέα 16/01/2012 - 21:33

Είναι γνωστή η πρόθεση του Carmelo Ezpeleta να μειώσει το κόστος για τις ομάδες και στην μεγάλη κατηγορία του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος και έτσι η υιοθέτηση της κατηγορίας CRT στοχεύει σε αυτό. Τα στελέχη των κορυφαίων ομάδων δεν αρέσκονται σε αυτή την προοπτική, καθώς θα περιοριστεί η εξέλιξη των πρωτότυπων μοτοσυκλετών.

 

Ο Claudio Domenicali, Γενικός Διευθυντής της Ducati, είναι αντίθετος στις μοτοσυκλέτες CRT και κατά τη διάρκεια του Wrooom δήλωσε σχετικά:

«Αν το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα πάει προς την κατεύθυνση των CRT και αυτό σημαίνει ότι σε αυτό θα συμμετέχουν μόνο τετρακύλινδρες μοτοσυκλέτες που θα βασίζονται σε αυτές παραγωγής, τότε θα αναγκαστούμε να φύγουμε από τον θεσμό».

Ο Domenicali παρουσίασε τις δικές του ιδέες για τη μείωση του κόστους, όπως να περιοριστούν οι ημέρες δοκιμών για τον κατασκευαστή που κερδίζει τον Τίτλο, να τοποθετείται έρμα στις μοτοσυκλέτες που κυριαρχούν, ώστε να συνεχίσουν οι κατασκευαστές να εξελίσσουν νέες τεχνολογίες (που θα απαιτούν χρήματα, βεβαίως).

Παρόλα αυτά ο κορυφαίος παράγοντας της Ducati παραδέχτηκε ότι είναι δύσκολο να συμφωνήσουν όλοι οι κατασκευαστές σε μια κοινή βάση ως τον Μάιο, διορία που έχει θέσει ο Ezpeleta για να υπάρξει μια συμφωνία για το πώς θα διαμορφωθούν τα δεδομένα στην μεγάλη κατηγορία από το 2013 και έπειτα.

Επόμενο άρθρο »

Επιτυχημένη η εγχείρηση στο δεξί μάτι του Marquez!

« Προηγούμενο άρθρο

Φωτογραφικό: Wrooom 2012

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA