• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Hayden: Πιστεύω στην Ducati
Και στον Filippo Preziosi!
Νέα 10/01/2012 - 17:03

Αποστολή περιοδικό MOTOGP WORLD: Δημήτρης Διατσίδης 

 

O Nicky Hayden ακριβώς πριν δύο εβδομάδες τραυματίστηκε και έσπασε τον ωμοπλάτη του και σήμερα ήταν η πρώτη μέρα που έβγαλε τον σχετικό νάρθηκα.

“Έχασα τις δοκιμές στην Valencia, δεν θέλω να χάσω και την Μαλαισία. Τα τρία πλευρά που έσπασα στην ίδια πτώση είναι τώρα πολύ καλύτερα και ελπίζω ότι θα οδηγήσω στην Sepang. Νωρίτερα δε ν θα δοκιμάσω να οδηγήσω τίποτε άλλο. Δεν έχω ζητήσει κάτι διαφορετικό από την Ducati, αλλά είμαι περίεργος να δω το πως θα είναι το νέο αλουμινένιο πλαίσιο”, είπε αρχικά ο Αμερικανός.

 

Σε ερώτηση του απεσταλμένου μας για το αν φοβάται ότι η μοτοσυκλέτα θα εξελιχθεί μόνο ώστε να ταιριάζει στον Rossi, αφού και ο δοκιμαστής Franco Battaini έχει παρόμοιο οδηγικό στυλ με του Ιταλού, είπε:

“Δεν με πειράζει αυτό, αρκεί η μοτοσυκλέτα να γίνεται καλύτερη. Άλλωστε τώρα έχουμε και τον Carlos Checa ως δοκιμαστή και με την εμπειρία του μπορούμε να κάνουμε κάτι καλύτερο, αφού αν η μοτοσυκλέτα γίνει πιο φιλική θα το επωφεληθώ και μετά θα βάλω τα προσωπικά μου στοιχεία στην μοτοσυκλέτα. Μάλιστα αφού φέτος θα μπορούμε και εμείς οι οδηγοί να κάνουμε δοκιμές, θα είναι καλύτερα τα πράγματα”.

Επίσης αναφέρθηκε στην συνύπαρξη με τον Valentino στο γκαράζ της ομάδας:

“Δεν έχω πρόβλημα στο να είμαι με τον Vale που παντού κλέβει την παράσταση. Στο γκαράζ είναι όλα καλά και η Ducati και οι χορηγοί μου φέρονται πολύ καλά και δεν κάνουν κάτι διαφορετικό. Πιστεύω στην Ducati, πιστεύω στον Filippo (Preziosi) και είμαι αισιόδοξος ότι θα κάνουμε καλή δουλειά”.

 

Αναφέρθηκε και στα λάστιχα της Bridgestone, για τα οποία οι απόψεις του είναι υπερθετικές: “Είμαστε χαρούμενοι με τα λάστιχα! Απλά σε μερικές πίστες ήταν πολύ σκληρά. Τα λάστιχα δεν είναι μια εύκολη υπόθεση. Δεν κατηγορώ την Bridgestone, τα λάστιχά της είναι φανταστικά, απλά σε μερικές περιπτώσεις είχαν μερικά προβλήματα”.

Τέλος αναφέρθηκε στις μοτοσυκλέτες των 1000cc που έρχονται:

“Θα είναι πιο κοντά σε αυτές των 800cc, παρά στα 1000ρια που οδηγούσαμε το 2006, κυρίως λόγω των εξελιγμένων ηλεκτρονικών. Αλλά μου αρέσει που οι νέοι κινητήρες έχουν περισσότερη ροπή και δίνουν μεγαλύτερη τελική ταχύτητα. Ταιριάζουν λίγο περισσότερο στο στυλ μου”.

 

Επόμενο άρθρο »

Rossi II: “Θέλω να πάω καλά με την Ducati”

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: “μπορεί η νέα μοτοσυκλέτα να είναι ένα θαύμα”

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA