• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Wrooom: Χαλαρή η 1η βραδιά
Το πρωί αναμένονται με ενδιαφέρον οι δηλώσεις Rossi & Hayden
Νέα 09/01/2012 - 23:42

To Wrooom τα τελευταία χρόνια ξεκινάει με μια αρκετά δυναμική βραδιά με τις τοπικές αρχές να δίνουν ιδιαίτερο χρώμα, στην ήδη εντυπωσιακά διατηρημένη αίθουσα Hofer, με τοιχογραφίες του γνωστού ζωγράφου που στα χρόνια των βασιλιάδων και των πριγκιπισσών φιλοτέχνησε την αίθουσα. Όμως η οικονομική κρίση που πλήττει και την Ιταλία, επέβαλε μερικές περικοπές και έτσι το επίσημο δείπνο του ξεκινήματος έγινε μια χαλαρή διαδικασία, χωρίς να τίποτε το ιδιαίτερο. 

Το μόνο που σημειώσαμε είναι το γεγονός ότι ο Nicky Hayden δεν είχε το αριστερό του χέρι δεμένο, όπως όταν τον είδαμε νωρίτερα, απλά πρόσεχε και το είχε κρατημένο στο πλευρό του, ώστε να μην ενοχλεί την τραυματισμένη ωμοπλάτη του.

Οι δάσκαλοι του σκι από την πλευρά τους μας πληροφόρησαν ότι στις πίστες το χιόνι είναι καλά πατημένο, αλλά δεν υπάρχει φρέσκο χιόνι εκτός πίστας - κάτι που αρέσει και στον Valentino Rossi για το snowboard - και ούτε προβλέπεται μέσα στην εβδομάδα να ξαναχιονίσει. Όλοι έφυγαν νωρίς από την αίθουσα και ανανέωσαν το ραντεβού για αύριο νωρίς το πρωί, με την συνέντευξη των Rossi - Hayden!

 

Επόμενο άρθρο »

Preziosi: «Στην Μαλαισία η νέα Desmosedici»

« Προηγούμενο άρθρο

Ξεκίνησε το Wrooom!!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA