• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Perdosa προπονείται στα Κανάρια νησιά
Θεωρεί ότι τα 1000cc θα είναι καλύτερα
Νέα 09/01/2012 - 20:25

Ο Dani Pedrosa διαμένει στην Ελβετία, για φορολογικούς λόγους, αλλά αυτή την περίοδο η συγκεκριμένη χώρα δεν ενδείκνυται για προπόνηση, καθώς το κρύο είναι έντονο. Έτσι ο Ισπανός οδηγός βρίσκεται στα Κανάρια νησιά, και συγκεκριμένα στο Lanzarote, όπου προπονείται για να δυναμώσει από τους τραυματισμούς του.

Ο Pedrosa κάνει τζόκινγκ, ποδηλασία και πηγαίνει στο γυμναστήριο όπου ασκείται υπό την επίβλεψη του προσωπικού προπονητή του Sebastia Salas Paus o οποίος είναι και φυσικοθεραπευτής της Ισπανικής Εθνικής ομάδας χάντμπολ, η οποία επίσης προπονείται εκεί.

 

Ο Pedrosa εξήγησε τους λόγους που επέλεξε τα Κανάρια νησιά για την προπόνησή του. Όπως είπε:

«Στην Γενεύη έχει πολύ κρύο και είναι δύσκολο να γυμναστείς στο ύπαιθρο. Έτσι αποφάσισα να έρθω εδώ για να αρχίσω την προετοιμασία μου για την νέα σεζόν. Τις πρώτες ημέρες ήμουν προσεκτικός επειδή το σώμα μου είναι αγύμναστο και έτσι απόλαυσα τον ήλιο».

 

Όταν ρωτήθηκε για την νέα RC213V, ο Ισπανός οδηγός της Honda απάντησε:

«Καθώς δεν έχουν αρχίσει οι δοκιμές δεν μπορούμε να ξέρουμε πώς είναι οι μοτοσυκλέτες των ανταγωνιστών μας και δεν μπορούμε να πούμε πολλά. Επιπλέον, τα ελαστικά άλλαξαν και πρέπει να δούμε εάν ταιριάζουν στην μοτοσυκλέτα μας. Έτσι υπάρχουν πολλά που δεν ξέρουμε προς το παρόν.

Γνωρίζω ότι πολλοί θέλουν να μάθουν, όπως κι εμείς, αλλά δεν θα το ξέρουμε εάν δεν αρχίσουν οι αγώνες. Νομίζω ότι η κατηγορία των 1,000cc θα είναι πιο θεαματική και ότι οι καλοί αναβάτες θα μπορούν να δώσουν περισσότερα από ό,τι με τα 800cc».

Επόμενο άρθρο »

Ξεκίνησε το Wrooom!!

« Προηγούμενο άρθρο

O Haga στα Βρετανικά Superbikes;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα