• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Barbera συνελήφθη υπό μέθη
Σε έλεγχο που έκαναν οι αστυνομικοί της Valencia
Νέα 09/01/2012 - 10:08

Ο Hector Barbera συνελήφθη να οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ σε έλεγχο που έκαναν οι αστυνομικοί της Valencia. Σύμφωνα με δημοσίευμα, ο Ισπανός αναβάτης της Pramac Racing οδηγούσε το Opel Astra ενός φίλου του με μεγάλη ταχύτητα στους δρόμους της Valencia, παραβιάζοντας κόκκινους σηματοδότες και κάνοντας «κόντρα» με ένα άλλο φίλο του (που οδηγούσε μια Porsche Cayenne).

Όταν οι αστυνομικοί έκαναν αλκοτέστ και στους δύο οδηγούς, στην είσοδο ενός νυχτερινού κέντρου, βρέθηκε ότι η ποσότητα αλκοόλ στον οργανισμό του Barbera ήταν τρεις φορές πάνω από το επιτρεπόμενο όριο (ήταν 0.60g/l) και ο Ισπανός οδηγός συνελήφθη, ενώ ο φίλος του είχε 0.25g/l και του επιβλήθηκε ποινή βαθμών στο δίπλωμά του.

 

Ο Barbera εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει τα εξής:

«Την Παρασκευή το βράδυ γιόρτασα με την οικογένειά μου και φάγαμε όλοι μαζί και παρόντες ήταν και κάποιοι φίλοι μου με τους οποίους φύγαμε αργότερα για την Valencia. Ταξίδευα ως συνεπιβάτης στο Opel Astra ενός φίλου μου και όταν μας σταμάτησαν για αλκοτέστ ξεπέρασε το νόμιμο όριο. Αυτός ήταν που μετρήθηκε 0.60g/l, όχι εγώ.

Τότε, οι αστυνομικοί πρότειναν να οδηγήσω εγώ καθώς είχα πιεί μόνο ένα ποτήρι αλκοόλ και μετρήθηκα 0.32g/l και κατόπιν 0.28g/l σε διάστημα 20 λεπτών. Θα ήταν ανεύθυνο να οδηγήσω αλλά καθώς είχα πιει μόνο ένα ποτήρι δεν αισθανόμουν μεθυσμένος.

Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από την ομάδα μου, από τους χορηγούς μου και από τους φίλους μου για ό,τι συνέβη. Ως οδηγός, πρέπει να δίνω το παράδειγμα και εγγυώμαι ότι δεν πρόκειται να ξανασυμβεί. Λυπάμαι» κατέληξε στην επιστολή του ο Barbera.

Επόμενο άρθρο »

SBK: O Aitchison στην Grillini Racing

« Προηγούμενο άρθρο

De Puniet - Vickers: το πάρτι αρραβώνων!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα