• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Capirossi: «Προτεραιότητά μου θα είναι τα λάστιχα»
Δήλωσε ότι θα δώσει ιδιαίτερη προσοχή σε αυτά
Νέα 05/01/2012 - 12:25

O Loris Capirossi πλέον έχει το ρόλο του Συμβούλου Ασφάλειας των αναβατών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και δήλωσε ότι κύριο μέλημά του θα είναι τα ελαστικά της Bridgestone. Ο Ιταλός, σε συνέντευξή του, δήλωσε σχετικά:

«Αποδέχτηκα την πρόταση της Dorna υπό έναν όρο: να μου επιτραπεί να κάνω τα πράγματα με πάθος και χωρίς να επηρεάζομαι από οικονομικά ή πολιτικά συμφέροντα. Αν και θα με πληρώνει η Dorna, εάν μου πουν να κάνω κάτι που θα είναι εναντίον των συμφερόντων των αναβατών, δεν θα το πράξω. Ο Carmelo (Ezpeleta) μου είπε: “Στο θέμα των ελαστικών, εσύ αποφασίζεις. Αν πρέπει να οργιστείς, κάν’ το”.

 

Η κατάσταση με τα ελαστικά το 2011 δεν ήταν ξεκάθαρη οπότε το 2012 εγώ θα επιλέξω τα ελαστικά για τους αναβάτες. Εννοώ ότι θα το κάνω προσωπικά ο ίδιος. Θα πάω εκεί που βρίσκονται και θα τα διαλέξω.

Υπήρξαν προβλήματα και με τον σειριακό αριθμό τους. Με αυτόν μπορείς να καταλάβεις πότε κατασκευάστηκαν. Ένα λάστιχο που κατασκευάστηκε πριν από δύο χρόνια δεν μπορεί να είναι τόσο αποδοτικό όσο ένα που κατασκευάστηκε πριν από μία εβδομάδα. Κάποιοι αναβάτες είχαν τα καινούργια λάστιχα και κάποιοι τα παλιότερα. Αυτό δεν είναι σωστό και πρέπει να διορθωθεί. Θέλω όλοι οι αναβάτες να έχουν τις ίδιες δυνατότητες».

 

Η Bridgestone είναι ο επίσημος προμηθευτής ελαστικών του MotoGP από το 2009 και πέρσι και ανανέωσε την συμφωνία μέχρι και το τέλος του 2014.

Επόμενο άρθρο »

Συνεργασία της Aspar με την Bel -Ray

« Προηγούμενο άρθρο

O Cluzel πήγε στο WSS τελικά

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα