• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Και τον Δεκέμβριο το motograndprix.gr #1
Σημαντική άνοδος σε σχέση με πέρυσι!
Νέα 01/01/2012 - 13:08

Ο Δεκέμβριος τα προηγούμενα χρόνια ήταν ένας δύσκολος μήνας για το web site μας, αφού μετά το τέλος του MotoGP το ενδιαφέρον των αναγνωστών έπεφτε. Βέβαια και φέτος, σε σχέση με τον Νοέμβριο υπάρχει πτώση σε όλα τα στατιστικά στοιχεία, αλλά πολύ μικρότερη από ότι στο παρελθόν. 

Για παράδειγμα οι 382,302 σελίδες που διαβάστηκαν φέτος τον Δεκέμβριο είναι 134% περισσότερες από αυτές που διαβάστηκαν πέρυσι τον ίδιο μήνα.

 

Το motograndprix.gr – παρά το δύσκολο όνομά του – έχει πια φανατικούς πιστούς αναγνώστες που του εμπιστεύονται την ενημέρωσή τους και όχι μόνο στα θέματα MotoGP, αλλά με αφορμή αυτό και στα υπόλοιπα θέματα που αφορούν την μοτοσυκλέτα, εκτός από ότι έχει να κάνει με καθαρόαιμες enduro & motocross δραστηριότητες.

 

Συγκεκριμένα το web site μας τον μήνα που πέρασε είχε 382,302 σελίδες που διαβάστηκαν (page views), από 54,286 μοναδικούς επισκέπτες (unique visitors), που πραγματοποίησαν 163,765 επισκέψεις (visits), έκαναν 11.8 εκατομμύρια κτυπήματα (hits) και χρησιμοποίησαν πάνω από 338 ΜΒ εύρος (bandwith).

Με τα στατιστικά αυτά και σε συνδυασμό με την μικρή πτώση των υπόλοιπων ενημερωτικών web site το motograndprix.gr έμεινε και πάλι με διαφορά στην πρώτη θέση της σχετικής κατάταξης, σύμφωνα με το παγκόσμιο σύστημα μέτρησης www.alexa.com. Εδώ να σημειώσουμε ότι είναι δύσκολο να βρίσκεται κάποιο web site στα χίλια πρώτα που διαβάζουν οι Έλληνες και φέτος το κατάφερε, φτάνοντας μάλιστα μέχρι την θέση 544 το Νοέμβριο!!

 

Για άλλη μια φορά ευχαριστούμε τους αναγνώστες μας και υποσχόμαστε ακόμη μεγαλύτερες εκπλήξεις για το 2012, με περισσότερη και πληρέστερη ενημέρωση και με “ζωντανές” συνδέσεις με τις πίστες και τα γεγονότα του MotoGP, αλλά και των τεστ και όλων όσων συμβαίνουν στο χώρο της μοτοσυκλέτας και με ακόμη μεγαλύτερη υποστήριξη στους Έλληνες αγωνιζόμενους ταχύτητας και τον Σ.Ο.Α.Μ.

Καλή Χρονιά!!

 

Κατάταξη ενημερωτικών web site μοτοσυκλέτας στην Ελλάδα 31/12/2011:

motograndprix.gr 894

mototriti.gr 1,881

bikeit.gr 2,438

mrbike.gr 2,559

enduro.gr 6,139

motomag.gr 6,690

motorsite.gr 17,767

ebike 18,517

 

Επόμενο άρθρο »

Doohan: Μπορεί να έχει ξεκινήσει η εποχή Stoner

« Προηγούμενο άρθρο

O Valentino Rossi “Οδηγός της Χρονιάς” 2011

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA