• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Στην Yamaha θέλουν τον Lorenzo
Ελπίζουν να ανανεωθεί το συμβόλαιό του
Νέα 21/12/2011 - 10:49

Η υπογραφή ενός νέου συμβολαίου με τον Jorge Lorenzo θα είναι κύριο μέλημα των ανθρώπων της Yamaha ήδη από την αρχή του 2012. Το συμβόλαιο που έχει τώρα ο Ισπανός αναβάτης ισχύει ως το τέλος της επόμενης χρονιάς και ο Lin Jarvis, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Yamaha Racing, θεωρεί βασική την συνεργασία της ομάδας με τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή του 2010 για την επίτευξη των μελλοντικών σχεδίων της.

Συγκεκριμένα, ο Jarvis δήλωσε:

«Είναι βασικό να κρατήσουμε τον Jorge. Οι διαπραγματεύσεις για τα συμβόλαια των κορυφαίων αναβατών θα αρχίσουν την επόμενη χρονιά και είναι πολύ, πολύ σημαντικό να έχουμε ή τον Jorge ή τον Casey (Stoner). Δεν υπάρχει λόγος να περιμένουμε και πρέπει να κινηθούμε γρήγορα.

Νομίζω ότι ο Jorge αισθάνεται άνετα στην Yamaha και αν μείνει ικανοποιημένος από τους όρους του συμβολαίου δεν βλέπω τον λόγο γιατί να πάει σε άλλη ομάδα. Βασικός παράγοντας (γι’ αυτόν) θα είναι εάν η νέα μας μοτοσυκλέτα των 1000cc θα είναι ανταγωνιστική, όμως είμαι αισιόδοξος γι’ αυτό».

 

Να σημειώσουμε ότι στο τέλος του 2012 λήγουν τα συμβόλαια και των Valentino Rossi, Casey Stoner και Dani Pedrosa, με την Ducati και την Honda αντίστοιχα.

Επόμενο άρθρο »

Ψηφήστε τον "Οδηγό της Χρονιάς"!

« Προηγούμενο άρθρο

Stoner: «Οδηγώ με φυσικότητα, όχι με κλινικό τρόπο»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα