• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Suppo: «Ο Stoner κατηγορήθηκε επειδή κέρδισε τον Rossi»
Μίλησε για την πολεμική που δέχτηκε ο Αυστραλός
Νέα 14/12/2011 - 16:19

Ο Livio Suppo, o Team Manager του HRC, έδωσε συνέντευξη στην οποία μίλησε για τον Casey Stoner και είπε χαρακτηριστικά:

«Το 2005 συναντηθήκαμε με τον πατέρα του Stoner. Μου άρεσε ο τρόπος του, ήταν σαν ένα θηρίο. Όταν δεν τα βρήκαμε στα οικονομικά με τον Gibernau, είπαμε με τον Domenicali: “θα δοκιμάσουμε τον μικρό”. Τότε ο Casey ήταν πρωτοεμφανιζόμενος με την ομάδα του Lucio Cecchinellο. Φοβόταν επειδή είχε χάσει τις χειμερινές δοκιμές εξαιτίας του ότι είχε σπάσει τον ώμο του. Όμως στον πρώτο του αγώνα τερμάτισε έκτος, στον δεύτερο τερμάτισε πέμπτος αλλά είχε ξεκινήσει από την pole position και στον τρίτο αγώνα ήταν δεύτερος. Αναμφισβήτητα ήταν ένα φαινόμενο. 

Την πρώτη φορά που μπήκε στο γκαράζ της ομάδας στην Valencia, το 2006, είχε μαζί του ένα μοντέλο υπό κλίμακα της Ducati υπογεγραμμένο από τον Loris ( Capiroissi ). “Είναι για κάποιο φίλο”, τον ρωτήσαμε. “Όχι, για εμένα είναι” απάντησε. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ.

 

Είπαν ότι στην Ducati κέρδισε χάρη στα ηλεκτρονικά, τον κινητήρα και τα ελαστικά. Όμως η κατηγορίες οφείλονται σε ένα γεγονός, ότι κέρδισε τον Rossi. To 2007, ο Stoner κέρδισε σε δέκα αγώνες ακόμα και σε πίστες που ο κινητήρας δεν έπαιζε σημαντικό ρόλο. Ήταν μια χρονιά αποθέωσης για τον ίδιο και άμυνας για τον Valentino καθώς κανείς δεν μπορούσε να αποδεχτεί ότι υπήρχε κάποιος πιο δυνατός οδηγός από αυτόν (Rossi).»  

 

Όταν ρωτήθηκε γιατί η Ducati δεν τα καταφέρνει και τώρα, ο Suppo δήλωσε:

«Η αίσθησή μου είναι ότι, αν και έχουν τον Valentino, δεν είναι ικανοποιημένοι με την απόδοση και θέλουν να κάνουν κάτι που είναι πάνω από τις δυνάμεις τους. Δεν έχω δει την Ducati να κάνει τόσες πολλές αλλαγές όσες έκανε φέτος».  

 

Τέλος στην ερώτηση για το ποιους από τους νέους αναβάτες ξεχωρίζει, ο Suppo είπε χαρακτηριστικά:

«Όλοι γνωρίζουν ποιος είναι ο αναβάτης που ξεχωρίζει και αυτός είναι κοντά στην Repsol. Πρόκειται για τον Marc Marquez. Επίσης (διακρίνεται) και ο Maverick Vinales (στην πρώην κατηγορία των 125cc)».

Επόμενο άρθρο »

Mahindra: «Πρέπει να κάνουμε ένα βήμα την φορά»

« Προηγούμενο άρθρο

Hayden: «Θα είμαστε πιο δυνατοί το 2012»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA