• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
H Sidi και ο Arnaud Demare
Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής κάτω των 23 ετών
Νέα Αγοράς 13/12/2011 - 11:28

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Ο Arnaud Demare, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Ποδηλασίας κάτω των 23 ετών, επισκέφτηκε τα κεντρικά γραφεία της Sidi Sport στο Maser (Treviso). Ο 20χρονος Γάλλος ποδηλάτης, που ήταν μαζί με τον πατέρα του ο οποίος επίσης είναι μεγάλος φίλος του αθλήματος, ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις της εταιρείας και ήταν ενθουσιασμένος από την επίσκεψη. Μάλιστα ζήτησαν να δουν τον χώρο που κατασκευάζουν τα παπούτσια της Sidi Sport τα οποία ο Demare φορά από οκτώ ετών.

 

Η Rosella Signori, η οποία τον συνόδευσε κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του δήλωσε:

«Είναι καλό να βλέπεις ότι υπάρχει τόσος ενθουσιασμός και τόσο πάθος για την δημιουργία των παπουτσιών μας. Συνήθως επικεντρωνόμαστε στις επιτυχίες των Πρωταθλητών αλλά είναι μεγάλη χαρά μας και ικανοποίηση να ξέρουμε ότι τα παπούτσια μας τα φοράνε αθλητές σε όλες τις ηλικίες και σε όλες τις κατηγορίες των αθλημάτων. Είναι απόδειξη το πώς οι άνθρωποι που ασχολούνται με την ποδηλασία δείχνουν πίστη στην Sidi και τα προϊόντα της.

Δεν ξέραμε ότι ο Demare τα χρησιμοποιούσε από την αρχή μέχρι τώρα που είναι Παγκόσμιος Πρωταθλητής. Θα είμαστε μαζί του στην προσπάθειά του μεταξύ των Πρωταθλητών και ελπίζουμε αυτός ο Τίτλος να είναι η αρχή μιας λαμπρής καριέρας».

Επόμενο άρθρο »

Τα πρατήρια καυσίμων στα οποία υπεβλήθη πρόστιμο

« Προηγούμενο άρθρο

Boxx Scooter

Χορηγοί