• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Tα βραβεία της FIM
Τιμήθηκαν οι καλύτεροι του 2011
Νέα 07/12/2011 - 19:44

Η FIM διοργάνωσε την ετήσια εκδήλωσή της όπου βράβευσε τους καλύτερους αναβάτες της χρονιάς. Παρόντες σε αυτή ήταν πολλά αστέρια του παρελθόντος όπως οι Angel Nieto, Carl Fogarty, Eric Geboers, Yjro Vesterinen, Giovanni Sala, Tony Rickardsson και Iris Kramer, οι οποίοι πλαισιώθηκαν από τους Carlos Checa, Stefan Bradl, Antonio Cairoli, Toni Bou, Juha Saminen και Laia Sanz που διακρίθηκαν και τιμήθηκαν.

 

Συγκεκριμένα ο Carlos Checa έλαβε το βραβείο «Προσωπικότητα της Χρονιάς». Ο Maciej Janowski πήρε τον τίτλο «Πρωτοεμφανιζόμενος της Χρονιάς κάτω των 21 ετών», η Laia Sanz έλαβε τον τίτλο «Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Trial», ενώ τιμήθηκαν και οι Casey Stoner, Stefan Bradl και Nicolas Terol, Παγκόσμιοι Πρωταθλητές στα MotoGP, Moto2 και 125cc αντίστοιχα.

 

Ο Vito Ippolito, Πρόεδρος της FIM, δήλωσε μεταξύ άλλων:

Stefan Bradl
Stefan Bradl

«Πέρσι διοργανώσαμε αυτή την εκδήλωση για πρώτη φορά και ήταν επιτυχής. Φέτος ήταν ακόμα καλύτερα. Είναι χαρά και τιμή να έχουμε μαζί μας τόσους Παγκόσμιους Πρωταθλητές και να μοιραζόμαστε μαζί τους αυτή την υπέροχη βραδιά.

 

Αν και οι συνθήκες παραμένουν σκληρές σε όλο τον κόσμο, οι αγώνες μοτοσυκλέτας δείχνουν να διατηρούν την δύναμή τους και να προσφέρουν σε εκατομμύρια ανθρώπους ένα υπέροχο θέαμα.

Απόψε είδαμε τους αστέρες και τους ήρωες των διάφορων κατηγοριών να λαμβάνουν τα βραβεία τους ως αναγνώριση των ικανοτήτων τους, της γενναιότητάς τους και της προσπάθειάς τους που δείχνουν κάθε φορά που οδηγούν. Καθένας από αυτούς αξίζει το χειροκρότημα.

 

Θέλω να ευχαριστήσω τους οδηγούς και τις ομάδες τους που παραβρέθηκαν εδώ απόψε, παρά το φορτωμένο πρόγραμμά τους, κάτι που δείχνει το πόσο σημαντική είναι η εκδήλωση της FIM για τους αγώνες μοτοσυκλετών».

Nicolas Terol
Nicolas Terol

 

 

Εδώ να σημειώσουμε ότι o Stoner δεν παραβρέθηκε στην εκδήλωση και το έπαθλό του το παρέλαβε ο Marketing Manager της ομάδας ο Livio Suppo.

Επόμενο άρθρο »

Moto3: Ο Isaac Vinales στην κατηγορία

« Προηγούμενο άρθρο

Ducati Streetfighter 888, Mercedes-Benz SLK 55 AMG

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA