• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Pirro στην Gresini CRT
Ανακοινώθηκε επίσημα η συμμετοχή του
Νέα 05/12/2011 - 14:57

Όπως ανακοινώθηκε ο Michele Pirro, o αναβάτης της Gresini Racing στην Moto2, την επόμενη χρονιά θα συμμετέχει στην MotoGP με την «CRT» μοτοσυκλέτα της ομάδας. Ο Pirro, o οποίος κέρδισε για πρώτη φορά σε Grand Prix στην Valencia και τερμάτισε πέμπτος στην κατάταξη της Moto2, δήλωσε σχετικά:

«Χαίρομαι που έκανα αυτή την επιλογή και είμαι περήφανος που είμαι μέλος της San Carlo Honda Gresini σε αυτή την συναρπαστική περιπέτεια. Δεν ήταν εύκολη η απόφασή μου επειδή αρχικά ήθελα να συνεχίσω να είμαι στην Moto2 και να βελτιώσω την απόδοσή μου, όμως η αυξανόμενη εμπιστοσύνη που μου έδειξε ο Fausto Gersini στο τέλος της χρονιάς, δεν μου άφησε αμφιβολία για το ποια απόφαση να πάρω.  

Είναι τιμή μου που συνεχίζω να λαμβάνω μέρος σε μια αφάνταστη ομάδα, να δουλεύω μαζί τους και να εξελίξουμε αυτό το φιλόδοξο σχέδιο για το μέλλoν του MotoGP. Ελπίζω να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη τους σ’ εμένα με καλά αποτελέσματα και μεγάλη εξέλιξη (της μοτοσυκλέτας)».

 

Ο Fausto Gresini, ιδιοκτήτης της ομάδας, δήλωσε έπειτα από την υπογραφή της συμφωνίας:

«Σκεφτήκαμε ότι θα ήταν καλύτερα να δώσουμε στο Michele Pirrο την ευκαιρία να δείξει το μεγάλο ταλέντο του με την ομάδα CRT. Η όμορφη και ιστορική νίκη του στην Valencia δημιούργησε σε όλους μας έντονα συναισθήματα και μας έκανε να θέλουμε να τον κάνουμε μέρος αυτής της ενδιαφέρουσας περιπέτειας. Πρέπει να θυμόμαστε πάντα ότι είμαστε μια Ιταλική ομάδα και ότι οι Ιταλοί αναβάτες είναι σημαντικοί για εμάς».

Επόμενο άρθρο »

Stoner: «Όλοι οι οδηγοί αλληλομισιούνται»

« Προηγούμενο άρθρο

O Bradl δεν θα οδηγήσει μονοθέσιο F1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA