• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Νέο SYM Wolf 125
H μικρή μοτοσυκλέτα της SYM!
Νέα Αγοράς 22/11/2011 - 15:26

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Υπόταξε τις αναστολές σου και εμπιστέψου τις αισθήσεις σου! Ζήσε την πόλη όπως θα ήθελες να τη ζήσεις, κάθε στιγμή. Κινήσου με άνεση και στυλ και άφησε λίγο χρόνο για να εξερευνήσεις την πόλη σου. Ο «Λύκος» της SYM αποτελεί τη λύση που αναζητούσες! Ήρθε για να προσφέρει μία νέα πρόταση καθημερινής μετακίνησης.  

 

Κορυφαία σχεδίαση

Έντονες επιθετικές γραμμές που πηγάζουν από τη μεγαλύτερη έκδοση του Wolf, προσφέρουν μια αίσθηση υπεροχής και αυτοπεποίθησης στον αναβάτη. Η αιχμηρή ουρά με το σύγχρονο φωτιστικό σώμα τύπου LED και ο επιθετικός τριγωνικός προβολέας, χαρίζουν μια άγρια sport εμφάνιση στη μοτοσυκλέτα.

Η σύγχρονη LCD οθόνη ξεχωρίζει χάρη στον ιδιαίτερο μπλε φωτισμό της. Διαθέτει ψηφιακό ταχύμετρο και ψηφιακή ένδειξη ταχυτήτων και παρέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με μια ματιά.

 

Η καλύτερη πρώτη σου επιλογή!  

Το Wolf 125, έχει την απαραίτητη δύναμη για να αντιμετωπίσεις τη σκληρή πραγματικότητα της πόλης. Ο 4χρονος αερόψυκτος κινητήρας με ισχύ 11 ίππων στις 8.500rpm, προσδίδει στη νέα μοτοσυκλέτα της SYM την απαραίτητη ροπή και επιτάχυνση. Εύχρηστο και ευέλικτο, θα γίνει ο αχώριστος σύντροφός σου.

Εντυπωσιακό το σύστημα φρένων του Wolf125, αποτελείται από έναν εμπρόσθιο δίσκο τύπου «μαργαρίτα» 260mm και πίσω μεγάλο ταμπούρο 150mm, διασφαλίζοντας ισχυρό και προοδευτικό φρενάρισμα. Οι όμορφες ζάντες 17’’ είναι από ελαφρύ κράμα αλουμινίου, το οπίσθιο ελαστικό είναι πλάτους 130mm και το τηλεσκοπικό πιρούνι έχει διαδρομή 130mm.

Όλα αυτά καθώς και η monoshock ανάρτηση, εξασφαλίζουν εξαιρετικό κράτημα στη μοτοσυκλέτα, ξεπερνώντας αποτελεσματικά τις ανωμαλίες του οδοστρώματος.  

 

ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε.

Αθήνα: Θησέως 309, τηλ. 210 9403880.

Υπόλ. Ελλάδα : τηλ. 24310 56101.

Site: www.gorgolis.gr.

e-mail: sales@gorgolis.gr.

Επόμενο άρθρο »

Χειμώνας στην BMW Motorrad

« Προηγούμενο άρθρο

AGV S4 SV MULTI NAKED BLACK/GOLD

Χορηγοί
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA