• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Elias στην Moto2 με την Aspar
Υπέγραψε στην ομάδα για 2012
Νέα 21/11/2011 - 13:55

Έπειτα από έναν χρόνο στην MotoGP, όπου τερμάτισε στην 15η θέση της βαθμολογίας, ο Toni Elias αποφάσισε να επιστρέψει στην Moto2 και να προσπαθήσει να κερδίσει τον Παγκόσμιο Τίτλο στην κατηγορία, όπως είχε κάνει το 2010. Ο Elias υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα Aspar (όπως γράψαμε στο ρεπορτάζ για την 3η μέρα δοκιμών της Βαλένθια), αν και αρχικά είχε σκεφτεί να δοκιμάσει και στο WSBK.

 

O Iσπανός αναβάτης, ο οποίος θα είναι μαζί με τον Nicolas Terol που ανέβηκε κατηγορία, δήλωσε σχετικά:

«Είμαι ευχαριστημένος που θα επιστρέψω στην Aspar η οποία είναι σαν οικογένεια για εμένα καθώς ήμουν σε αυτή το 2002 και το 2003. Πέρασαν πολλά χρόνια από τότε αλλά θα συνεργαστώ με τους ίδιους τεχνικούς και ξέρω ότι έχουν πολλές δυνατότητες. Επίσης έχουν μια πολύ δυνατή μοτοσυκλέτα. Θα δουλέψουμε σκληρά τον χειμώνα για να είμαστε έτοιμοι για την επόμενη σεζόν και νομίζω ότι θα τα πάμε καλά.

Παλέψαμε για τον Τίτλο το 2003 αλλά δεν καταφέραμε να τον κερδίσουμε, έτσι έχουμε ανοιχτούς λογαριασμούς. Αυτό είναι ένα σημαντικό κίνητρο για να παλέψουμε για το Πρωτάθλημα του 2012.»

 

Ο Jorge «Aspar» Martinez, ο ιδιοκτήτης της ομάδας, δήλωσε έπειτα από την υπογραφή του συμβολαίου:

«Χαίρομαι πολύ που καλωσορίζουμε τον Toni Elias στην Αspar. Έχουμε καλές αναμνήσεις από την τελυταία φορά που ήταν στην ομάδα το 2002 και το 2003. Επίσης είναι καλό που ο Terol θα είναι στην Moto2. Είναι μια καινούργια κατηγορία γι’ αυτόν και θα πρέπει να χαρεί κάθε στιγμή και δουλέψει σκληρά και να μάθει για να διακριθεί. Είμαι σίγουρος ότι θα τα πάει καλά επειδή είναι Παγκόσμιος Πρωταθλητής. Έχουμε δυνατούς οδηγούς στην ομάδα και θα συνεχίσουμε να είμαστε σε υψηλό επίπεδο και την επόμενη χρονιά.»

Να σημειώσουμε ότι η Aspar θα είναι και στην MotoGP με τους Randy de Puniet (έκανε δοκιμές και περιμένει να δει το τι θα γίνει με το συμβόλαιό του) και Aleix Espargaro (έχει ήδη υπογράψει με την ομάδα), με μοτοσυκλέτες Aprilia CRT.

Επόμενο άρθρο »

Bradl: «Έπρεπε ν’ αρπάξω την ευκαρία»

« Προηγούμενο άρθρο

«Κόντρα» Rossi, Lorenzo στο Nurburgring

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA