• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Επιβεβαιώθηκε η συνεργασία Gresini-FTR
Θα λάβουν μέρος ως CRT ομάδα
Νέα 16/11/2011 - 19:58

Με ανακοίνωσή της, η Honda Gresini γνωστοποίησε ότι συνεργάζεται επίσημα με την εταιρεία παραγωγής πλαισίων FTR Moto με σκοπό να λάβουν μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2012 με μια CRT («Claiming Rules Team») μοτοσυκλέτα.

Η νέα FTR MGP12, όπως θα ονομάζεται, θα έχει κινητήρα από Honda CBR1000R και σύντομα αναμένεται να αρχίσουν οι δοκιμές της, ενώ ο αναβάτης της ομάδας θα ανακοινωθεί αργότερα.

 

Ο Fausto Gresini, ιδιοκτήτης της ομάδας, δήλωσε:

«Είναι μεγάλη η χαρά μας που καταλήξαμε σε συμφωνία με την FTR Moto και θα λάβουμε μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα με CRT. H πρόκληση θα είναι μεγάλη και ο συναγωνισμός μεταξύ των ομάδων CRT έντονος και είμαστε ενθουσιασμένοι.

Θέλησή μας, όπως πάντα, είναι να λάβουμε μέρος στο θεσμό με τους σωστούς συνεργάτες και πιστεύουμε ότι με την FTR και τον κινητήρα της Honda θα έχουμε μια ανταγωνιστική μοτοσυκλέτα για την νέα κατηγορία. Είναι μια νέα περιπέτεια η οποία μας ταιριάζει και η οποία ίσως αποδειχθεί το μέλλον του MotoGP. Θα προσπαθήσουμε σκληρά και είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε σπουδαία αποτελέσματα.»  

 

Ο Steve Bones, CEO της FTR Moto, τόνισε σχετικά:

«Είμαστε ευχαριστημένοι που συνεργαζόμαστε με την Honda Gresini στο MotoGP. Η ομάδα έχει δείξει ότι είναι ανταγωνιστική τεχνικά και έχει πολλές επιτυχίες. Είμαστε σίγουροι ότι θα συνεχίσουμε σε αυτό το δρόμο και με την FTR. Το αυξανόμενο ενδιαφέρον για την κατηγορία CRT είναι μεγάλο για όλους μας και ανυπομονούμε να μπούμε στην πίστα για να εξελίξουμε την μοτοσυκλέτα και να δημιουργήσουμε νέα τεχνολογικά όρια.»

Επόμενο άρθρο »

O Pol Espargaro 1ος στην Valencia

« Προηγούμενο άρθρο

O de Puniet δοκιμαστής της Ducati;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA