• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Salom στην Moto3
Με την ομάδα της RW Racing GP
Νέα 15/11/2011 - 14:37

Όπως έγινε γνωστό, οι Luis Salom και Brad Binder θα οδηγήσουν στην νέα κατηγορία της Moto3 για την ομάδα της RW Racing GP. Ο Salom συμμετείχε φέτος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα των 125cc όπου κατετάγη 8ος, ενώ ανέβηκε στο βάθρο στα GP του Assen και του Phillip Island. Ο Ισπανός οδηγός δήλωσε σχετικά:

«Είχα πολλές καλές προσφορές από άλλες ομάδες για την επόμενη χρονιά αλλά στην RW Racing GP αισθάνθηκα σαν να είμαι σε μια οικογένεια.»

 

Εκτός από τον Salom, στην ομάδα θα είναι και ο Brad Binder ο οποίος έλαβε φέτος για πρώτη φορά μέρος σε Grand Prix στην Ινδιανάπολη όπου και κατετάγη 17ος. Ο Νοτιοαφρικανός αναβάτης είπε:

«Ήμουν τυχερός που μου προτάθηκε να οδηγήσω για την RW Racing GP. Στο GP της Ινδιανάπολις είχα την ευκαιρία να λάβω μέρος με την ομάδα και έμαθα πολλά εκείνο το Σαββατοκύριακο. Προς το τέλος της χρονιάς δούλεψα και με άλλες ομάδες και δεν ήταν δύσκολο να λάβω την απόφασή μου. Στην RW Racing GP νοιώθω σαν στο σπίτι μου και μπορώ να εξελιχθώ και να γίνω καλύτερος οδηγός.»

 

Ο Roelof Waninge, ιδιοκτήτης της ομάδας επεσήμανε μεταξύ άλλων:

«Είμαστε ικανοποιημένοι με τον Luis Salom, η συνεργασία μας είναι εξαιρετική. Έχει βελτιωθεί πολύ και έχει δείξει το ταλέντο του με μερικά πολύ καλά αποτελέσματα. Όλη η ομάδα είναι χαρούμενη γι’ αυτόν. Όπως ο Luis, έτσι και ο Brad μας βλέπει σαν μια μεγάλη οικογένεια. Είναι δυνατός πνευματικά, στον αγώνα κινήθηκε γρηγορότερα από τις δοκιμές και έχει ταλέντο. Αυτός είναι ο λόγος που μετέχω στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα με την ομάδα μου, για να δώσω ευκαιρία σε ταλαντούχους οδηγούς. Ο Luis εξελίχθηκε σε κορυφαίο αναβάτη και το ίδιο ελπίζουμε να κάνουμε και με τον Brad.»

Επόμενο άρθρο »

MotoGP 2012: Οι συμμετοχές μέχρι τώρα

« Προηγούμενο άρθρο

O West σε ομάδα CRT το 2012

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA