• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ανάμεικτα συναισθήματα στην Yamaha
Για το Grand Prix της Valencia
Νέα 03/11/2011 - 10:12

Ο τραγικός χαμός του Marco Simoncelli αλλά και η απουσία του Jorge Lorenzo από τον αγώνα της Valencia, εξαιτίας του τραυματισμού του, είναι τα δύο στοιχεία που χαρακτηρίζουν την συναισθηματική κατάσταση των μελών της Yamaha, η οποία θα συμμετέχει στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς με τα επετειακά χρώματα για τα 50 χρόνια συμμετοχής της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

O Ben Spies θα λάβει μέρος στο Grand Prix, αν και δεν είναι απολύτως έτοιμος καθώς δεν έχει αναρρώσει πλήρως από τον τραυματισμό του στο Phillip Island.  

Τη θέση του Lorenzo θα πάρει και πάλι ο Katsuyuki Nakasuga, ο οδηγός-δοκιμαστής της ομάδας αλλά και αγωνιζόμενος στο Ιαπωνικό Πρωτάθλημα superbike. Οι δύο αναβάτες δήλωσαν σχετικά:  

 

Ben Spies:

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο Marco δεν θα είναι μαζί μας αυτό το Σαββατοκύριακο. Είναι ένας απίστευτα λυπηρός τρόπος να τελειώσει η χρονιά. Θα προσπαθήσω να τον τιμήσω με τον καλύτερο τρόπο στην πίστα. Όπως και πέρσι, πάω στην Valencia αναρρώνοντας από τραυματισμό αλλά θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου για να έχω ένα καλό αποτέλεσμα.»

 

Katsuyuki Nakasuga:

«Ήταν μεγάλη τιμή που με επέλεξαν να αντικαταστήσω τον Jorge στην Sepang και την Valencia. O αγώνας στην Μαλαισία ακυρώθηκε εξαιτίας του θανάτου του Marco Simoncelli. Η πίστα είναι καινούργια για εμένα και θα προσπαθήσω σκληρά για να έχω ένα καλό αποτέλεσμα.»

Επόμενο άρθρο »

Moto2: Θα συμμετέχει πάλι η Rosell

« Προηγούμενο άρθρο

Guareschi: «Θα είναι ένας διαφορετικός αγώνας»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA