• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
125cc: Αισιοδοξούν στην Mahindra
Για ένα καλό αποτέλεσμα στην Valencia
Νέα 03/11/2011 - 15:03

Η ομάδα της Mahindra είναι αισιόδοξη ότι θα καταφέρει να επιτύχει τους στόχους της στον αγώνα της Valencia. Ο Marcel Schrοtter θέλει μόλις έναν βαθμό για να είναι εντός της 15ας στην βαθμολογία ενώ ο Danny Webb θέλει να τερματίσει εντός της δεκάδας στο Grand Prix.

 

Ο Mufaddal Choonia, ο επικεφαλής της ομάδας, δήλωσε σχετικά:

«Πάντα προσπαθούμε για το καλύτερο και η πρώτη χρονιά μας στο θεσμό ήταν συναρπαστική και μας έδωσε θάρρος. Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι η μοτοσυκλέτα μας βελτιώθηκε πολύ και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να αφήσουμε μια καλή τελευταία εντύπωση.

Θέλουμε να λάβουμε μέρος στον αγώνα για να τιμήσουμε τον Marco Simoncelli. Σοκαριστήκαμε από το τραγικό δυστύχημα στην Μαλαισία. Δεν ήταν μόνο ένα μελλοντικό αστέρι, ήταν και ένα αγαπημένο μέλος του MotoGP. Τα συλλυπητήρια μας στην οικογένειά του και τους φίλους του.»  

 

Ο Danny Webb (φωτογραφία) δήλωσε ενόψει της Valencia:

«Είναι η τελευταία ευκαιρία στα 125cc και θα κάνω ό,τι μπορώ. Η μοτοσυκλέτα βελτιώθηκε σε όλη τη χρονιά και δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Είναι μια δύσκολη πίστα, τεχνική και ανυπομονώ για το τελευταίο GP στα 125cc. Όλη η καριέρα μου είναι σε αυτή την κατηγορία.»  

 

Ο Marcel Schrοtter τόνισε:

«Το 2009 είχα το καλύτερο αποτέλεσμα σε GP όπου τερμάτισα 5ος. Πέρσι πήρα βαθμούς και ελπίζω για φέτος. Θέλω μόλις έναν βαθμό για να σιγουρέψω την 15η θέση στην βαθμολογία αλλά δεν θα αρκεστώ μόνο σε αυτόν, θα προσπαθήσω για περισσότερους.»

Επόμενο άρθρο »

Κυκλοφόρησε το 9ο τεύχος του cycle Ride!

« Προηγούμενο άρθρο

H Paris Hilton στην Valencia

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα