• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Λίγες λεπτομέρειες για την κηδεία
Τι θα κάνει ο Valentino Rossi
Νέα 26/10/2011 - 15:12

O Δήμαρχος του Coriano, της μικρής πόλης των περίπου 10,000 κατοίκων στην οποία ζει η οικογένεια Simoncelli, ζήτησε από τους φίλους του Marco να πάνε στην πίστα του Misano για να παρακολουθήσουν από εκεί την κηδεία του, αντί να συρρεύσουν όλοι στην πόλη. Υπολογίζεται ότι περισσότεροι από 50,000 άτομα θα είναι παρόντα και ο Δήμαρχος φοβάται ότι θα δημιουργηθεί πρόβλημα εάν όλοι θελήσουν να πάνε στην εκκλησία.

 

Ο ναός χωρά 500 άτομα και σε αυτόν θα βρεθούν τα μέλη της οικογένειας, στενοί φίλοι, μέλη ομάδων και επίσημοι καλεσμένοι. Ο Δήμαρχος έχει δώσει εντολή να στηθούν τρεις γιγαντοοθόνες σε κεντρικά σημεία της πόλης από όπου οι παρευρισκόμενοι θα μπορούν να παρακολουθήσουν την κηδεία ενώ η πίστα του Misano θα είναι ανοικτή για τον ίδιο λόγο.

 

Όπως έγινε γνωστό, ο Valentino Rossi και ο Mattia Pasini θα φέρουν στην εκκλησία δύο από τις αγαπημένες μοτοσυκλέτες του Marco, την Aprilia με την οποία είχε κερδίσει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα το 2008 (και την οποία είχε στο δωμάτιό του) και την φετινή Honda RC212V.

Η οικογένεια ήθελε να τραγουδήσει στην κηδεία ο Vasco Rossi, ο αγαπημένος Ιταλός ροκ τραγουδιστής του Marco, όμως οι ιερείς αρνήθηκαν και θα το κάνει η χορωδία η οποία θα πει το αγαπημένο τραγούδι του εκλιπόντος.

Το φέρετρο του Simoncelli θα παραμένει στο Δημοτικό Θέατρο ως τις 22:00 απόψε (ώρα Ιταλίας) για να το επισκέπτεται το κοινό. Να πούμε ότι ο Andrea De Adamich, πρώην πιλότος της Formula 1, σε συνέντευξή του στην Ιταλική τηλεόραση ζήτησε να πάρει η πίστα του Misano το όνομα του Marco Simoncelli.

Επόμενο άρθρο »

Ζήτησαν να αποσυρθεί το Νο 58

« Προηγούμενο άρθρο

Μεσίστιες οι σημαίες στο Mugello

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA