• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Bautista εκφράζει την θλίψη του
Με γράμμα προς στον Simoncelli
Νέα 26/10/2011 - 10:50

O Alvaro Bautista ήταν ένας από τους βασικότερους αντιπάλους του Marco Simoncelli στην κατηγορία των 250cc (στη φωτογραφία του 2008 τους βλέπουμε στο βάθρο, μαζί με τον Mika Kallio). Ο Ισπανός αναβάτης της Suzuki έγραψε ένα γράμμα στην εφημερίδα «ΑS» για να αποχαιρετίσει με αυτό τον τρόπο τον συναθλητή και φίλο του με τον οποίο υπήρχε μεγάλος αλληλοσεβασμός. Η επιστολή έχει ως εξής:

 

«Αγαπητέ Marco. 

 

Δεν ξέρω πώς να αρχίσω, είναι δύσκολο να πω κάτι έπειτα από ό,τι συνέβη αυτό Σαββατοκύριακο. Ξέρουμε ότι το σπορ μας είναι επικίνδυνο και ότι, ευτυχώς, τα μέτρα ασφαλείας βελτιώνονται συνεχώς. Όμως μερικές φορές συμβαίνει κάτι που όλοι καταλαβαίνουμε ότι το σπορ μας δεν είναι παιχνίδι και ότι οι ζωές μας κινδυνεύουν.  

 

Δεν θέλω να σου πω για την ατμόσφαιρα που επικρατούσε στο paddock όσο περιμέναμε να μάθουμε νέα σου. Όλοι κλαίγαμε και υποφέραμε πολύ. Έχασες τη ζωή σου κάνοντας αυτό που αγαπούσες και αυτό που αγαπάμε όλοι μας, τους αγώνες μοτοσυκλετών.

 

Είχα την ευκαιρία να είμαι αντίπαλός σου στα 250cc όπου ανταγωνιστήκαμε έντονα. Πάντα ήσουν ένας αμφιλεγόμενος οδηγός στην πίστα, πάντα οδηγούσες στο όριο, όμως ήσουν πάντα θεαματικός και έδινες στον κόσμο ένα λόγο να αγαπάει το άθλημα.  

 

Ήσουν ένας σπουδαίος οδηγός, πάντα έδινες ό,τι καλύτερο και πάντα ήσουν μαχητικός. Ακόμα και στον τελευταίο αγώνα σου όπου περάσαμε ο ένας τον άλλο έξι φορές μόλις σε δύο στροφές. Πραγματικά το απόλαυσα και ξέρω ότι το ίδιο έκανες κι εσύ, όπως έκανες πάντα όταν μαχόμασταν έτσι. Θα είναι περίεργο να περπατάω στο paddock και να μην σε βλέπω, όμως η μνήμη σου πάντα θα είναι μαζί μας.

 

Δεν μπορούμε να σε ξεχάσουμε και θα μας λείπεις πάντα. Είμαι σίγουρος ότι θα μας βλέπεις απ’ όπου κι αν βρίσκεσαι. Θέλω να ξέρεις ότι όλοι όσοι θα έρθουν στην Βαλένθια, θα έρθουν για εσένα επειδή θα είσαι πάντα στις καρδιές μας.

Σε αγκαλιάζω όπου κι αν είσαι. Αναπαύσου εν ειρήνη #58.»

Επόμενο άρθρο »

Toseland: «Το MotoGP πρέπει να συνεχίσει για τον Simoncelli»

« Προηγούμενο άρθρο

Ευχαριστίες από τον πατέρα Simoncelli

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA