• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Schwantz: «Αναπαύσου εν ειρήνη “Ciccio”»
Μίλησε για τον αγαπημένο του οδηγό
Νέα 24/10/2011 - 14:54

Ο Kevin Schwantz διάλεξε έναν συναισθηματικό τρόπο για να εκφράσει την συμπαράστασή του για τον θάνατο του Marco Simoncelli. Πληκτρολόγησε ένα sms και το έστειλε στο κινητό τηλέφωνο του νεαρού Ιταλού το οποίο έγραφε: «Αναπαύσου εν ειρήνη “Ciccio”».

 

Ο Schwantz χρησιμοποίησε το υποκοριστικό με τον οποίο αποκαλούσε τον Marco, τον οποίο λάτρευε. Ίσως επειδή σε αυτόν έβλεπε ένα κομμάτι του εαυτού του. Και οι δύο είχαν το ίδιο ύψος, το ίδιο επιθετικό στυλ οδήγησης, ήταν σε καλή φυσική κατάσταση και προσέφεραν θέαμα στην πίστα. Είναι γνωστό ότι ο Schwantz ήταν μεγάλος οπαδός του Simoncelli και τον υποστήριξε όταν τον κατηγόρησαν ότι οδηγεί επιθετικά στην πίστα. Η επικοινωνία τους μέσω κινητών τηλεφώνων είχε αρχίσει από την άνοιξη όταν ο Αμερικανός του έστειλε sms.  

 

O Schwantz δήλωσε σχετικά:

«Σκέφτηκα να στείλω ένα γραπτό μήνυμα στον Simoncelli επειδή κατάλαβα ότι ήταν ένας οδηγός που ήθελε να κερδίσει ανεξαρτήτως κόστους. Είχε μεγάλο κίνητρο για την νίκη όμως δεν τα κατάφερνε κυρίως εξαιτίας της ηλικίας του. Μερικές φορές χρειάζεσαι κάποιον να σου λέει: “Μην νοιάζεσαι τι θα γίνει στους πρώτους 10 γύρους. Το σημαντικό είναι να βρεθείς να μάχεσαι στον τελευταίο γύρο. Δώσε στον εαυτό σου την ευκαιρία να κερδίσει. Δεν παίζει ρόλο εάν είσαι ο ταχύτερος όλων στους 24 από τους 25 γύρους και στον τελευταίο είσαι εκτός.”  

Ο Marco δεν μιλούσε καλά Αγγλικά και σκεφτόμουν να βρω έναν τρόπο να του στείλω μήνυμα ή email και να του πω: “Ciccio, σιγούρεψε ότι θα είσαι στον αγώνα ως το τέλος. Έχεις την ταχύτητα να κερδίσεις όμως πρέπει να δώσεις την δυνατότητα στον εαυτό σου να το πράξει”.»

Επόμενο άρθρο »

Η Gresini δεν θα λάβει μέρος στην Βαλένθια

« Προηγούμενο άρθρο

O Rossi διαψεύδει τις φήμες περί απόσυρσης

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA