• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sepang 125cc ΕΔ1: Ο Cortese επικεφαλής
Πέρασε τον Terol λίγο πριν το τέλος
Νέα 21/10/2011 - 06:39

Ο Sandro Cortese (Intact-Racing Team Germany) σημείωσε τον ταχύτερο γύρο στις πρώτες ελεύθερες δοκιμές της κατηγορίας των 125cc στην Μαλαισία. Ο Γερμανός οδηγός σημείωσε χρόνο 2:14.936 και ήταν ο μόνος αναβάτης που «κατέβηκε» το 2:15.000, έπειτα από μια έντονη μονομαχία με τον Nicolas Terol (Bankia Aspar), o οποίος ήταν δεύτερος, μόλις 0.076 δευτερόλεπτα πίσω.

Να σημειώσουμε ότι ο Terol μπορεί να πάρει τον Τίτλο στην Sepang αν στον αγώνα τερματίσει εμπρός από τον Johann Zarco (Avant-AirAsia-Ajo).

 

Τρίτος ήταν ο Hector Faubel (Bankia Aspar) και τέταρτος ο Efren Vazquez (Avant-AirAsia-Ajo) με διαφορά 0.995 δευτερόλεπτα από τον πρώτο. Στην πέμπτη θέση βρέθηκε ο Maverick Vinales (Blusens by Paris Hilton Racing) και πίσω του ήταν ο Johann Zarco.

 

Τη δεκάδα συμπλήρωσαν οι Danny Kent (Red Bull Ajo Motorsport), Jonas Folger (Red Bull Ajo Motorsport), Jakub Kornfeil (Ongetta-Centro Seta) και Adrian Martin (Bankia Aspar).  

Ο Luis Salom (RW Racing GP), ο οποίος ανέβηκε στο βάθρο στην Αυστραλία για δεύτερη φορά στην καριέρα του, έπεσε αμέσως μετά τη λήξη της διαδικασίας των πρώτων ελεύθερων δοκιμών αλλά ευτυχώς δεν τραυματίστηκε.

 

Ο δικός μας Θανάσης - Arthur - Σίσσης, στην πρώτη του εμφάνιση στην κατηγορία (αντικαθιστώντας τον τραυματία Niklas Ajo) είναι στην 27η θέση, κάνοντας ένα θετικό ξεκίνημα!  

 

 

Δείτε τα αποτελέσματα αναλυτικά στο συνοδευτικό αρχείο στο κάτω μέρος της σελίδας.

Επόμενο άρθρο »

Sepang ΕΔ1: 4 Honda στις 4 πρώτες θέσεις

« Προηγούμενο άρθρο

Τα παιδία… κάνουν καρτ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα