• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
P.I. Rossi: απογοητευμένος και με πόνους
Το δάκτυλο πονάει περισσότερο από ότι περίμενε
Νέα 14/10/2011 - 13:15

Η 13η θέση σε μια πίστα που τα 4 προηγούμενα χρόνια κέρδισε η Ducati με τον Stoner, είτε με το χωροδικτύωμα το '07 & '08, είτε με το carbon μη πλαίσιο το '09 & '10, σίγουρα είναι ένα αποτέλεσμα που κανείς δεν περίμενε στην Ιταλική ομάδα. 

“Ήταν μια κακή μέρα! Περιμέναμε να πάμε καλύτερα, όπως στο Motegi πριν δύο εβδομάδες, αφού είναι μια πίστα που κανονικά είναι καλή για την Ducati, είπε ο Valentino.

“Ξεκινήσαμε με το ίδιο setup, με μια μικρή ρύθμιση στο πιρούνι, αλλά η αίσθηση δεν ήταν η ίδια. Δεν μπορούσα να οδηγήσω καλά σήμερα, από τη μια μεριά λόγω του πόνου στο αριστερό μου μικρό δάκτυλο, που με ενοχλούσε περισσότερο από ότι περίμενα, αλλά κυρίως λόγω της αίσθησης της μοτοσυκλέτας. Δεν μπορώ να φρενάρω καλά ή να μπω στις στροφές καλά. Αύριο θα δοκιμάσουμε πιο δυνατά παυσίπονα για το χέρι μου και από τεχνική πλευρά κοιτάμε για μια λύση που θα βελτιώσει το μπροστινό, ώστε να πάμε καλύτερα. Δεν θα αλλάξουμε τελείως το setup. Πιθανώς θα μετακινήσουμε τη θέση του μπροστινού τροχού, αλλά μιλάμε για μικρές αλλαγές. Ακόμη και στην έξοδο έχουμε προβλήματα, λείπει πρόσφυση, αλλά αυτό το πρόβλημα το έχουν και αυτοί που βρίσκονται μπροστά μας”, πρόσθεσε ο Rossi.  

 

Αναφέρθηκε και στα προβλήματα της πίστας:

“Υπάρχουν πολλά σαμαράκια και η πρόσφυση δεν είναι καλή. Ίσως αυτές οι γόμες δεν κρατάνε καλά και το πίσω γλιστράει πολύ. Η άσφαλτος δεν είναι πολύ παλιά, αλλά έχει πολλά σαμαράκια, ειδικά πριν την τελευταία στροφή. Πιστεύω ότι αυτά έχουν γίνει από τα αυτοκίνητα που αγωνίζονται εδώ, τα V8 του Αυστραλιανού πρωταθλήματος είναι βαριά και χειροτερεύουν την κατάσταση”.

Ο Valentino ααφέρθηκε και στο ατύχημα μεταξύ του Marquez και του Wilairot στην Moto2: “Πίστευα ότι θα έχουν κτυπήσει πολύ άσχημα. Ήταν πολύ τυχεροί και όπως κτύπησαν οι μοτοσυκλέτες θα μπορούσε να είναι πολύ χειρότερα τα πράγματα. Ο Marc έκανε σίγουρα ένα λάθος, έπρεπε να κόψει, ειδικά στην κατηγορία που υπάρχουν τόσες πολλές μοτοσυκλέτες στην πίστα, αλλά αυτά συμβαίνουν και ήταν μια άτυχη στιγμή”.

 

Επόμενο άρθρο »

Phillip Island: Φωτογραφικό

« Προηγούμενο άρθρο

P.I. Moto2: Ποινή 1’ στον Μarquez

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα