• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
P.I. Moto2 ΕΔ2: Ταχύτερος ο De Angelis
Σε μια διαδικασία με έντονο ανταγωνισμό
Νέα 14/10/2011 - 09:52

O Alex De Angelis (JIR Moto2) ήταν ο ταχύτερος οδηγός της Moto2 στις δεύτερες ελεύθερες δοκιμές της κατηγορίας, στο Phillip Island. O χρόνος του, 1:34.466, ήταν πιο αργός από αυτόν που σημείωσε ο Stefan Bradl στην πρώτη διαδικασία (1:34.039). Ο Andrea Iannone (Speed Master) ήταν δεύτερος με διαφορά 0.102 δευτερόλεπτα από τον συμπατριώτη του ενώ τρίτος βρέθηκε ο Bradl (Viessmann Kiefer Racing) που έδειξε αποφασισμένος για την συνέχεια, σε έναν αγώνα ο οποίος μπορεί να κρίνει τον Τίτλο στην κατηγορία.

 

Τέταρτος ήταν ο Claudio Corti (Italtrans Racing) με διαφορά μόνο 0.134 δευτερόλεπτα από τον πρώτο, πέμπτος ο Scott Redding (Marc VDS Racing) και έκτος ο Bradley Smith (Tech 3 Racing). Η μεταξύ τους διαφορά ήταν πολύ μικρή και για μία φορά ακόμα ο ανταγωνισμός ήταν εντονότατος στην κατηγορία. Τη δεκάδα συμπλήρωσαν oι Mika Kallio (Marc VDS Racing), Thomas Luthi (Interwetten Paddock Moto2), Mattia Pasini (Ioda Racing Project) και Yuki Takahashi (Gresini Racing).

 

Ο Marc Marquez έπειτα από τις πτώσεις που είχε το πρωί (τοπική ώρα) ήταν 17ος με διαφορά 0.825 δευερόλεπτα από τον πρώτο. Να σημειώσουμε ότι ο Ratthapark Wilairot (Thai Honda Singha-SAG) με τον οποίο συγκρούστηκε ο Marquez στις πρώτες ελεύθερες δοκιμές της κατηγορίας δεν έλαβε μέρος στις δεύτερες επειδή εξεταζόταν από τους γιατρούς για τυχόν τραυματισμό.

 

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα κάνοντας κλικ στο παρακάτω συνοδευτικό αρχείο.

Επόμενο άρθρο »

P.I. ΕΔ1: Stoner – Lorenzo στην κορυφή

« Προηγούμενο άρθρο

P.I. ΕΔ2: Stoner – Simoncelli, πιο αργή η πίστα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα