• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Eυχαριστημένος ο Hayden από το νέο πλαίσιο
Δήλωσε ότι χρειάζεται περισσότερη δουλειά
Νέα 14/10/2011 - 15:58

Ο Nicky Hayden εξέφρασε την ικανοποίησή του για το νέο αλουμινένιο πλαίσιο της GP12 αλλά παραδέχτηκε ότι πρέπει να γίνει αρκετή δουλειά ακόμα στην μοτοσυκλέτα για να είναι σε θέση να ανταγωνιστεί τις υπόλοιπες.  

 

Τις δοκιμές με τη νέα μοτοσυκλέτα στην Jerez επρόκειτο να κάνει ο Valentino Rossi όμως ο τραυματισμός του στο χέρι στην Ιαπωνία έφερε τον Hayden στη θέση του. Ο Αμερικανός δήλωσε σχετικά:

«Οι δοκιμές πήγαν καλά και η ομάδα δούλεψε σκληρά. Βεβαίως ακόμα δεν ξέρουμε τι έχουμε στα χέρια μας επειδή δεν έχουμε συγκριθεί με άλλους στην πίστα, όμως πρέπει να δουλέψουμε κι’ άλλο. Ήταν η πρώτη φορά που οδήγησα την μοτοσυκλέτα με αλουμινένιο πλαίσιο εμπρός και ήταν μια ωραία εξέλιξη, όμως δεν έχουμε λύσει όλα τα προβλήματά μας. Έχουμε πολλά να δοκιμάσουμε, όμως κάναμε ένα βήμα προόδου. Γι’ αυτό και όταν ο Valentino οδήγησε την μοτοσυκλέτα με αυτό το πλαίσιο ήταν ανυπόμονος να συμμετέχει στον αγώνα ξεκινώντας από τα πιτς.

Φέτος δεν τα έχουμε πάει καλά και η ομάδα δεν έχει λάβει τα εύσημα για την σκληρή δουλειά που έχει κάνει για να μας δώσει ό,τι καλύτερο γίνεται. Όμως αυτό δεν ήταν αρκετό και όλοι μαζί δεν καταφέραμε να έχουμε τα αποτελέσματα που αξίζουμε και που αξίζουν και οι χορηγοί μας.»

Επόμενο άρθρο »

Αυστραλία 125cc ΕΔ1: Ο Cortese επικεφαλής

« Προηγούμενο άρθρο

Gresini και San Carlo μαζί και το 2012

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA