• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: «Εγώ και η Ducati δεν τα παρατάμε»
Δήλωσε ότι θα περιμένει τα καλά αποτελέσματα
Νέα 13/10/2011 - 13:14

Η φετινή χρονιά δεν έχει πάει καλά για τον Valentino Rossi και Ducati. Δεν λέμε κάτι νέο και όλοι καταλαβαίνουν ότι πλέον τα δεδομένα και ο ενθουσιασμός δεν είναι στο ίδιο επίπεδο όπως στην αρχή της χρονιάς. Αυτό που για πολλούς θα μπορούσε να είναι μια παραμυθένια πορεία δεν έχει την εξέλιξη που περίμεναν και όλοι αναγνωρίζουν τις δυσκολίες που υπάρχουν στην πίστα. Ο Valentino Rossi, πάντως, μίλησε στους δημοσιογράφους και είπε ότι η σχέση με την Ducati είναι στην αρχή. Συγκεκριμένα δήλωσε:

«Δεν υπάρχει θέμα χωρισμού. Είναι πολύ νωρίς ακόμα, έστω και εάν τα αποτελέσματα δεν ήταν αυτά που περιμέναμε. Δεν θα τα παρατήσουμε, έχουμε χρόνο μπροστά μας για να βελτιωθούμε και να παίξουμε τα καλά χαρτιά μας. Θέλω να δω τις προσπάθειές μας να αποδίδουν. Αν δεν συμβεί αυτό στον επόμενο χρόνο τότε θα πάρω μια απόφαση.»

 

Ο Rossi δεν έχει κερδίσει καθόλου φέτος και αυτό είναι ένα αρνητικό ρεκόρ στην καριέρα του. Ο ίδιος σχολίασε:

«Ναι, αλλά όταν έρθει η ώρα θα γευτώ διπλά την τη χαρά της νίκης. Η πραγματικότητα είναι ότι είναι δύσκολο να κερδίσω όμως οι επόμενοι δύο αγώνες θα μας δώσουν σημαντικά δεδομένα. Στην Sepang και την Βαλένθια έχω οδηγήσει την Desmosedici στις δοκιμές και θα δούμε εάν έχουμε κάνει τις σωστές ρυθμίσεις στην μοτοσυκλέτα.»

 

Αναφορικά με το χτυπημένο του μικρό δάκτυλο, από την πτώση στο Motegi, ο «Vale» είπε:

«Έπειτα από το ατύχημα το 1995 δεν έχω τους συνδέσμους ανάμεσα στα κόκκαλα του δακτύλου. Έπειτα από την πτώση δεν καταλάβαμε αμέσως ότι υπήρχε πρόβλημα επειδή η ακτινογραφία που έκανα στο Ιαπωνικό ιατρικό κέντρο ήταν ανακριβής. Το κατάλαβα λίγες ημέρες μετά, στην Ιταλία. Ακόμα δεν μπορώ να χειριστώ το τιμόνι όπως θα έπρεπε, πονάω αλλά ο πόνος εξασθενεί καθημερινά.»  

 

Σε ό,τι αφορά τις προσδοκίες του από το Phillip Island ο Rossi είπε:

«Η πίστα στην Αυστραλία έχει καλή πρόσφυση και στο Motegi μπορέσαμε να βρούμε τις κατάλληλες ρυθμίσεις που θα μας επιτρέψουν να λύσουμε κάποια προβλήματα. Το Phillip Island ταιριάζει στην Ducati η οποία έχει κερδίσει όλα τα Grand Prix με τις μοτοσυκλέτες των 800cc. Ελπίζουμε σε ένα καλό αποτέλεσμα», κατέληξε.

Επόμενο άρθρο »

Simoncelli: «Δεν φοβάμαι να είμαι στην ίδια ομάδα με τον Rossi»

« Προηγούμενο άρθρο

Δοκιμές της Yamaha 1000cc στην Μαλαισία

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA