• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Bautista στην Pramac Racing;
Αναμένεται να του γίνει προσφορά
Νέα 06/10/2011 - 20:11

Μπορεί ο Alvaro Bautista να μην τα πήγε καλά στην Ιαπωνία όμως στους τελευταίους αγώνες έχει δείξει ότι είναι σε θέση να φέρει καλά αποτελέσματα, τηρουμένων των αναλογιών. Ο αναβάτης της Suzuki έχει τερματίσει εμπρός από τους αναβάτες τόσο της επίσημης ομάδας της Ducati όσο και της δορυφορικής της Pramac Racing και αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από τους ανθρώπους της δεύτερης.

 

Με δεδομένο την έκτη θέση που κατέλαβε ο Bautista στην Ινδιανάπολη και την Αραγονία αλλά και την αβεβαιότητα για το εάν η Suzuki θα λάβει μέρος στο MotoGP του χρόνου, αναμένεται από την Pramac Racing να προτείνουν στον Bautista μια θέση στον ομάδα γα το 2012. Μάλιστα κάποιοι υποστηρίζουν ότι μια τέτοια κίνηση ίσως ανοίξει τον δρόμο στον Bautista για την επίσημη ομάδα της Ducati εάν τα αποτελέσματά του είναι θετικά την επόμενη χρονιά.

 

Η πρόταση θα είναι η ίδια με αυτή που έχει γίνει στον Andrea Dovizioso και την οποία απέρριψε ο Ιταλός επειδή δεν θεωρεί ανταγωνιστική την Ducati (αλλά και ίσως επειδή θέλει να αποφύγει μια απευθείας σύγκριση με τον Valentino Rossi).

Επόμενο άρθρο »

O Hayes θα οδηγήσει την YZR-M1 της Τech 3

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: «Τα φώτα καθυστέρησαν περισσότερο»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA