• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ατυχίες στην Pramac Racing
Δεν τα πήγαν καλά στο Motegi
Νέα 04/10/2011 - 10:07

Στην ομάδα της Pramac Racing, o Randy De Puniet δεν τα κατάφερε όπως θα ήθελε ενώ ο πρωτοεμφανιζόμενος Damian Cudlin, ο οποίος αντικατέστησε τον τραυματία Loris Capirrosi, ήταν δωδέκατος ως τον 13ο γύρο όταν ένα λάθος τον έκανε να πέσει. Οι δύο αναβάτες δήλωσαν μετά τον αγώνα:

 

Randy De Puniet:

«Δεν είμαι χαρούμενος επειδή θα μπορούσα να είμαι στην πρώτη οκτάδα. Ήμουν πίσω από τον Elias, τον Aoyama και άλλους οδηγούς και τότε είδα τις πινακίδες που ειδοποιούσαν για διέλευση από τα πιτς. Σε κάθε γύρο μείωνα τον ρυθμό μου στην ευθεία για να δω εάν ήμουν κι εγώ σ’ αυτούς που έπρεπε να μπουν αλλά χρησιμοποιούσα πολύ τα φρένα και έχασα την επαφή μου με το γκρουπ. 

Προσπάθησα να τους φτάσω αλλά δεν μπορούσα να χειριστώ την μοτοσυκλέτα όπως ήθελα. Στην Αραγονία ήταν εκπληκτική όμως βγήκα εκτός πίστας για να αποφύγω έναν αναβάτη που έπεσε. Στο Motegi δεν είχα την ίδια αίσθηση. Ελπίζω να την ξαναβρούμε στην Αυστραλία.»

 

Damian Cudlin:

«Έκανα μια καλή εκκίνηση, ένοιωθα καλά και νόμιζα ότι θα μπορούσα να προσπεράσω τους Edwards και De Puniet στον πρώτο γύρο αλλά δεν ήθελα να προκαλέσω ατύχημα, δεν θα ήταν καλό στον πρώτο μου αγώνα στην MotoGP. Καθώς περνούσε η ώρα συνήθησα την μοτοσυκλέτα και έφτασα τον Akiyoshi. Σχεδίαζα να παραμείνω κοντά του ως τον τερματισμό, όμως προς το τέλος του αγώνα προσπάθησα να τον προσπεράσω, πάτησα το φρένο περισσότερο από όσο έπρεπε και έχασα το εμπρός μέρος.

Λυπάμαι για την κατάληξη που είχε ο αγώνας. Ως τώρα είχα πέσει μόνο μία φορά στις κατηγορίες που συμμετείχα και γι΄ αυτό απογοητεύτηκα. Ελπίζω να έχω παρόμοιες ευκαιρίες σύντομα και ευχαριστώ την Pramac Racing γι’ αυτή την υπέροχη εμπειρία.»

Επόμενο άρθρο »

Agostini: «Ο Stoner είναι σαν τον Hailwood»

« Προηγούμενο άρθρο

Simoncelli: H RC213V σουζάρει και με 6η!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA