• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Φιλοδοξεί ο Barbera
Για την Αραγονία
Νέα 15/09/2011 - 12:58

Ο Hector Barbera θέλει να διακριθεί στον αγώνα της Αραγονίας, τον τρίτο από τους συνολικά τέσσερις που διοργανώνονται στην πατρίδα του. Ως τώρα ήταν έκτος στην Χερέθ και 11ος στην Καταλονία. Τα καλά αποτελέσματα που σημείωσε στους τελευταίους αγώνες και η πρόοδος που έχει κάνει η ομάδα στην ρύθμιση της μοτοσυκλέτας τον κάνουν να είναι αισιόδοξος και για την Αραγονία.

Ο ίδιος δήλωσε:

 

«Πέρσι, τα πήγα καλά στην Αραγονία, τόσο στις δοκιμές όσο και στον αγώνα. Είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα αυτό το Σαββατοκύριακο. Είμαστε σε καλή κατάσταση αυτή την περίοδο, έχουμε βρει καλές ρυθμίσεις στην μοτοσυκλέτα και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Μου αρέσει αυτή η πίστα, είναι ολοκληρωμένη και ταιριάζει στο στυλ οδήγησής μου.

Οι ρυθμίσεις που έχουμε στην μοτοσυκλέτα θα πρέπει να λειτουργήσουν σωστά και στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε με το ίδιο ρυθμό, όπως κάνουμε το τελευταίο διάστημα. Θεωρώ ότι αν το πράξουμε θα έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα και θα ήθελα να είμαι ξανά ο πρώτος αναβάτης της Ducati στην κατάταξη του αγώνα.»

Επόμενο άρθρο »

Μόνο στην Moto2 η Kiefer Racing το 2012

« Προηγούμενο άρθρο

125cc: Mε νέους μηχανικούς η Mahindra στο Motegi

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA