• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Misano 125cc ΕΔ3: Κυριαρχία του Terol
Έδειξε δυνατός για μία ακόμα φορά
Νέα 03/09/2011 - 11:34

Ο Nicolas Terol (Bankia Aspar) επικράτησε και στις τρίτες ελεύθερες δοκιμές της κατηγορίας των 125cc και έθεσε υποψηφιότητα για την πρωτιά και στις κατατακτήριες δοκιμές. Ο Ισπανός αναβάτης, επωφελούμενος από τη χαμηλότερη θερμοκρασία, συγκριτικά με χτες, σημείωσε χρόνο 1:43.592 που είναι ταχύτερος σε σχέση με τους αντίστοιχους στις πρώτες δύο ελεύθερες δοκιμές.

 

Πίσω του ήταν ο Maverick Vinales (Blusens by Paris Hilton Racing) με διαφορά 0.298 δευτερόλεπτα. Ο νεαρός οδηγός βελτίωσε τον χρόνο του σχεδόν κατά ένα δευτερόλεπτο συγκριτικά με χτες και μαζί με τον Terol ήταν οι μόνοι που «κατέβηκαν» το 1:44.000.

Τρίτος ήταν ο Johann Zarco (Avant AirAsia Ajo), τέταρτος ο Hector Faubel (Bankia Aspar), πέμπτος ο Sandro Cortese (Intact Racing Team Germany) και έκτος ο Danny Kent (Red Bull Ajo Motorsport), με διαφορά 0.911 δευτερόλεπτα από τον πρώτο.

 

Έκπληξη αποτέλεσε η έβδομη θέση στην οποία βρέθηκε ο Miroslav Popov (Ellegi Racing), ο οποίος μετέχει ως έκτακτος οδηγός και ο οποίος ήταν 1.023 δευτερόλεπτα πίσω τον Terol. Όγδοος ήταν ο Efren Vazquez (Avant-AirAsia-Ajo), που έπεσε προς το τέλος της διαδικασίας, ένατος ο Miguel Oliveira (Team Andalucia Banca Civica) και δέκατος ο Sergio Gadea (Blusens by Paris Hilton Racing Team).

 

Δείτε τα αποτελέσματα αναλυτικά στο συνοδευτικό αρχείο, στο κάτω μέρος της σελίδας.

Επόμενο άρθρο »

Misano ΕΔ3: Stoner & Pedrosa οι κυρίαρχοι

« Προηγούμενο άρθρο

Mια πίτσα μαζί με τον Valentino

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα