• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ανάμεικτα συναισθήματα στην Tech 3
Για τον αγώνα στην Ινδιανάπολη
Νέα 29/08/2011 - 15:38

Στην Yamaha Tech 3 αντιμετώπισαν μια κατάσταση όπου ο Colin Edwards τα πήγε καλά ενώ ο Cal Crutchlow δεν κατάφερε να διακριθεί, όπως ήθελε. Οι δύο αναβάτες της δήλωσαν σχετικά:

 

Colin Edwards:

«Νόμιζα ότι έκανα μια καλή εκκίνηση αλλά δεν ήταν έτσι τα πράγματα. Έτσι με έφτασαν και με προσπέρασαν άλλοι οδηγοί στην πρώτη στροφή. Στους πρώτους γύρους ένοιωθα ότι θα μπορούσα να κινηθώ πιο γρήγορα αλλά ήταν μπροστά μου ο Bautista τον οποίο δεν μπορούσα να περάσω εύκολα. Ήθελα πολύ να τον προσπεράσω αλλά στο δεύτερο μισό του αγώνα οδήγησε πολύ καλά. Έφτασα πίσω του και άρχισα να τον πιέζω όμως κάποια στιγμή γλίστρησε το εμπρός μέρος της μοτοσυκλέτας μου και άνοιξα την τροχιά μου. Αυτό ήταν μια προειδοποίηση και έτσι έκοψα ρυθμό για να τερματίσω στην έβδομη θέση.

Στους τελευταίους γύρους η πρόσφυση από το εμπρός ελαστικό μειώθηκε πολύ και δεν ήμουν ο μόνος που είχε αυτό το πρόβλημα. Πάντως τερμάτισα ως ο πρώτος μη εργοστασιακός οδηγός και ανέβηκα μια θέση στην κατάταξη.»  

 

Cal Crutchlow:

«Πρωτίστως, θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας μου που δούλεψαν σκληρά όλο το Σαββατοκύριακο. Αν και δεν ήταν εύκολα, κανείς δεν είναι ευχαριστημένος με την 11η θέση μου. Ήταν σημαντικό για εμένα να τερματίσω στον αγώνα και τα κατάφερα. Bεβαίως, δεν ήταν το καλύτερο αποτέλεσμά μου αλλά ο ρυθμός μου προς το τέλος ήταν καλός και στους τελευταίους γύρους κινούμουν ταχύτερα από τον Jorge Lorenzo. Μπορεί να ήμουν πολύ πίσω του, όμως ο ρυθμός μου μού έδωσε μεγάλη χαρά. Όπως πολλοί οδηγοί, αντιμετώπισα πρόβλημα με τα ελαστικά. Τώρα επικεντρώνομαι στο Misano, σε μια πίστα την οποία ξέρω και δεν χρειάζεται να την μάθω.»

Επόμενο άρθρο »

Indy Φωτογραφικό: Το χαμόγελο των Κυριών

« Προηγούμενο άρθρο

O Ezpeleta ζήτησε από τον Rossi να πάει στο Motegi

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA